lørdag, maj 03, 2008

Udstilling i Hillerød










Bellis var på udstilling i Hillerød i dag. Hun var ikke mange sure sild værd om morgenen, da vi skulle afsted. Da vi kom der op sov hun på Henriks skød eller på et tæppe i butikken, så vi var noget spændte på, hvordan det ville gå i ringe, men regnede med, at hun nok skulle vågne, når hun mødte Bianca. Og der fik vi i den grad RET.
Bellis var fuld af krudt, da hun først kom ned til ringen, dels pga. Bianca, Jennifer og Bjarne, men også fordi Henrik løb lidt frem og tilbage med hende for at "varme lidt op". Hun har jo været i snor siden torsdag eftermiddag, så hun syntes det var VILDT fedt at få lov at løbe lidt, så hun blev helt fjollet, når Henrik løb med hende. Denne fjollethed fortsatte hun i ringen. Der skulle ellers have været en Cille imellem Bianca og Bellis i ringen, men hun dukkede ikke op, så Bellis skulle løbe bag Bianca. Det medførte at Bellis hele tiden forsøgte at komme op og "fange" Bianca og slet ikke kunne koncentrere sig om at holde kontakten med Henrik.

Bianca fik en 2. præmie eller "good", som det jo hedder nu. Bellis fik en 1. præmie eller "very good". Hendes kritik lød:
Veludviklet for alderen, godt hoved og udtryk, endnu noget hvalpet i sine bevægelser, veludviklet brystkasse, gode jordvindende bevægelser.
Det blev altså ikke til excel
lent og en kvalifikation til Cruft (kæmpe udstilling i England) og slet ikke til et cert, sådan som jeg havde gået joket med og efterhånden fået sat Henrik op til. Men med hendes indsats på dagen, er det nok meget ok. Dommeren (Gitte Finnich) sagde dog til Henrik, at han bare skulle blive ved, for hun (altså Bellis) skulle nok blive til noget.

Da det hele var overstået fik Bellis og Bianca lov at lege sammen. Desværre måtte de forblive i snor, der var ikke lige nogen steder, de kunne slippes, men de hyggede sig vist alligevel. Bellis var i hvert fald træt og sov resten af dagen i butikken. Af og til blev hun hevet en tur med udenfor og så var hun tændt, for der skete jo en masse og der var hunde allevegne.

Vi regner med at stille Bellis i Brøndby i slutningen af juni, så må hun gå med
Københavnsvindertitlen ;o)

Ingen kommentarer: