torsdag, marts 10, 2011

4 uger

I dag er hvalpene 4 uger, øv som tiden dog flyver. De har fået deres første ormekur, så nu er de ikke længere orme ;) De ligner nu heller ikke orme længere, men rigtige hundehvalpe - de er bare rigtig kære.
De er blevet rigtig gode til at gå, de kan ligefrem løbe! Af og til hopper de nærmest som kaniner og flere af dem kan dreje 180 grader i et hop - det ser skægt ud. Der bliver udkæmpet en del kampe under knurren og gøen. Legetøjet, tæpper, bukseben og hvad der ellers lige er inde for rækkevide kan få en rusketur, når de kommer forbi og så bedst som de leger falder de atter i søvn.
De er blevet meget sociale og kommer løbende med deres små logrende haler, så snart man træder ind i kravlegården. Jeg sætter mig gerne ned og vupti så har jeg 6 glade hvalpe på skødet... eller 6 der forsøger at komme op, for de kan ikke helt få rø... med endnu. De har alle rundet det første kg - undtagen Lillepigen, der stadig er lidt efter. Men hun haler nu meget pænt ind på resten.
De tager godt fra, når de for serveret mad og så skyller de lige efter med en tår babs hos Bellis. Det er stadig noget af et svineri, når de selv spiser. De bliver så pokkers kåde af maden, så de begynder at lege midt i det.









Bassedrengen (1) synes kravlegården er for lille - Nr. 4 synes snart hvalpekassen skal åbnes (den er lukket om natten)











Stående buffet er Bellis' nye hit - Tit tit siger Bassedrengen (1)











Aktivitet i kassen - Nr. 5, 2 og 4 vil gerne ud og lege med mor Bellis











Bassepigen (2) putter under musen - en hvalpeklump

søndag, marts 06, 2011

For pokker hvor går det stærkt!

Jeg har sikkert skrevet det før, men altså - det går bare SÅ stærkt med de små. Henrik og jeg snakker om det dagligt. Hver dag finder vi nye ting de kan eller gør, som vi ikke har set før. De logre (det er altså kært!), de går mere sikkert og nogle forsøger sig nu med løb, de er begyndt at gø og knurre, flere af dem har fået tænder - små sylespidse tænder, de leger mere målrettet med hinanden og i dag var der en der legede helt bevidst med legetøjet.
Vi har sat kravlegården op, så de har lidt mere plads at boltre sig på og kan kigge ud i den store vide verden. Klappen til kassen havde ikke været slået ned længe, før end de første tumlende indtog kravlegården. Bassepigen satte sig straks for enden af gården og bed i tremmerne, som om hun mente, den var aaaalt for lille.
I går kom Henrik hjem og kunne kun finde 4 hvalpe! Han ledte højt og lavt, men der var kun 4. Han var lige ved at panikke og ringede til mig, der var til fø'sda' hos en veninde - om jeg havde taget 2 hvalpe med? Det havde jeg selvfølgelig ikke. Til sidst fandt han dem under hvalpekassens klap, hvor de lå så fint og uskyldigt arm i arm ;)
Vi har haft flere hvalpekøbere på besøg. Hvalpene nyder at blive nusset med - og det gør Bellis også. Hun har vist ikke helt forstået, at det egentlig ikke er hende der er midtpunkt.
Med kravlegården oppe, har Milo mulighed for at komme tættere på hvalpene og han får oftere og oftere lov af Bellis. Han tager det rigtig pænt, ikke et eneste vov har de fået de små. Han er meget nysgerrig, men man kan også se, at han synes, de er nogle mærkelige små nogen. Forleden - mens Bellis var optaget andet steds - snusede han til Bassedrengen, der lå og sov helt op af tremmerne og man kunne næsten se de små grå rotere bagefter, hvad er det dog for nogen... Det er dejligt, at det går så godt og vi håber det bliver ved.









Kravlegården indtages - Bassedrengen (1) har puttet sig under tæppet










Bassepigen (2) synes kravlegården er for lille










Bassepigen (2) og farmand hygger