lørdag, januar 19, 2008

Skovtur blev til Københavnertur

Det har været en RET kedelig uge for hundene. Mor har skulle skrive eksamensopgave! Det var godt nok dejligt, at hun var hjemme mere eller mindre hele dagen og man kunne rigtig putte med hende, meeen hun gad jo ikke noget og man måtte ikke engang hoppe rundt på hendes computer og hjælpe hende med at skrive!!! Suk!
Men i dag, lørdag, skulle der så endelig ske noget! Mor og Bellis skulle mødes med "mødregruppen" i hundeskoven i Hareskoven til en fælles gå-/legetur. MEN!!! Den stakkels udmattede studerende sov over sig og vågnede først 10 min. før, vi skulle være i skoven... Suk! Men hun må jo have trængt til det.
I stedet tog hele familien til Københavnstrup om eftermiddagen. Den har vi glemt under Bellis' socialisering (fyyyyyy!), men bedre sent end aldrig. Vi tog turen fra Nørreport st., ned af Købmagergade til Storkespringvandet på strøget. Bellis syntes, det var RIGTIG spændende sådan at komme til storbyen, det er godt nok noget andet end Istanhøj! Da vi kom til Købmagergade (gågade) var der MANGE mennesker og lille Bellis fik sig vist et mindre kulturchok! Men hun er jo en sej lille en, så hun rystede chokket af sig og logrede videre... Hun var meget interesseret i butikkerne (hun er jo også en pige ;o) ) især en skobutik... men det er jo også slaraffenland for en skofetisch som Bellis.
Et par "byhunde" fik hun hilst på og 3 gange blev vi stoppet undervejs af mennesker, som skulle høre lidt om racen. 1 par kendte kooikeren og overvejede at få en, så de skulle høre lidt mere om racen, en dame havde selv eller kendte en der havde en kooiker - Snuggi og en mand havde aldrig set racen, men måtte bare hilse. Han kendte cavalieren, men syntes ikke, at de sagde ham noget, men de to kooikere her... Fantastiske...
Da vi nåede Storkespringvandet, var Bellis' bæger for nye oplevelser ved at være fyldt, så vi valgte at tage en af de mindre befærdede gader retur til bilen.
Vi var begge overbeviste om, at Bellis ville gå lige i brædderne, når vi kom hjem - men der tog vi fejl. Hun var så absolut ikke træt - måske havde turen alligevel budt på FOR mange indtryk.

søndag, januar 13, 2008

Der dufter spændende på Vesterbro

Vi har just købt nyt kamera, så Henrik er helt pjattet med at komme med til diverse hundeaktiviteter - som fotograf. Milo og jeg skulle til dans i dag og Henrik, tog kameraet og Bellis med. Vi har endnu ikke fået taget os sammen til at teste om Bellis kan være længere tid HELT alene, men jeg tror nu ikke det er noget problem.

Bellis syntes, det var lidt kedeligt kun at skulle kigge på, mens Milo lavede alt det sjove og til med fik masser af guffer. Til alt held skulle Milo tisse undervejs, så vi sendte ham med far ud på en herretissetur og lod Bellis være "stand-in-hund" i mellemtiden. Ud over de øvelser hun kan - eller i hvert fald har prøvet før, øvede vi lidt targetstik-"dutning". Den var hun ret hurtig til at fange. Det tog så den sidste energi fra det lille pus, der i den grad var grydeklar...

På vejen hjem blev far og mor lækkersultne og besluttede at hente et par af verdens bedste sandwich hos "Itzi pizi" på Vesterbro. Mens far shoppede gik hundene og jeg en tur på Sønder Boulevard. Milo har været her et par gange og er helt fjollet med at gå der. Der dufter tilsyneladende HELT anderledes end engen herhjemme ;o) Bellis var knap så imponeret af græsrabatten, men fortorvet på vejen tilbage, var bare SÅ interessant. Det tog en evighed at komme retur til Henrik, der ventede med varme lækre sandwich.
Vi skammer os lidt over helt at have glemt at lave en rigtig bytur med Bellis, den må hun have en af de kommende weekender...