lørdag, august 16, 2008

Kooikerdag

Vi har i dag været til den årlige kooikerdag. En dag hvor kooikere fra hele landet tager deres familie med til Langeskov på Fyn til en dag fyldt med kooikersnak, hygge og forskellige sjove og spændende indslag.
I år havde omkring 50 kooikere slået vejen forbi med deres ca. 100 voksne og et hav af børn. Ret flot synes vi selv, racen er jo ikke så stor. Dagen var præget af for-sjov-konkurrencer i Rally, Amigo og Jens' opvisning i apportering af alt fra gummistøvler over hæksakse til syltetøjsglas - FANTASTISK!!! og ikke mindst en familiekonkurrence.
Vi kom til Langeskov om i går aftes for at hjælpe med at stille diverse telte op og for ikke at skulle ALT for tidlig op her til morgen. Mens vi andre knoklede hyggede Bellis og Milo med Donna og Frida (kooikere), der også var kommet tidligt til Langeskov. Donna lagde dog ud med lige at sætte dagsordenen for Milo og den fes godt nok ind hos ham. Han var meget pleaser-agtig overfor hende. Sidst på aftenen fik vi besøg af en lille 15 uger gammel kooikerhvalp. Den syntes Bellis var rigtig sød og ville gerne lege med den, men den var og forblev til hendes store skuffelse i snor.
Vi overnattede i telt. Det er første gang Bellis prøvede det, så det var dejligt, at man måtte sove oppe hos far og mor, for der var mange nye lyde, man lige skulle vænne sig til. Det var der også for os andre, der ikke fik sovet RET meget. Byens ungdom holder til lige ved siden af pladsen og de fester HØJLYDT den hele lange nat.
Tidligt op og i gang med at gøre klar til det store ryk ind.
Selve dagen var nok ikke den sjoveste for Bellis og Milo. Mor skulle være dommer i konkurrencerne og Far fotograf, så meget af tiden måtte de sættes af ved et jordspyd, suk, kooikersuk. Men dagen bød dog på hyggelige gensyn med gamle venner - bl.a. Bellis gode veninde Martha og lidt nye venskaber blev da også knyttet. Til alt held kom ynglingssøster Bianca og hun havde taget Jennifer og Bjarne med, som var rigtig søde til at tage sig lidt af vores hunde. Bellis nød at lege med Bianca, som hun ikke har set længe - der har jo været pause i træningen. Desværre - synes Bellis - havde Bianca taget en lille ny veninde med, kooikerhvalpen Bindi. Hende var Bellis ikke altid så sød ved, vi tror at hun gerne ville have Bianca for sig selv og så Bindi som konkurrent dertil. Vi undskylder på Bellis' vegne til Bindi og Merete og takker Jennifer og Bjarne for pasning af vores forsømte hunde.
Da dagen var slut, skulle der ryddes op, evalueres lidt og ellers bare snakkes af. Vi kom først fra Langeskov ved 18-tiden og da var vores hunde HELT færdige. Der var MEGET stille i bilen på vej hjem og der har faktisk været det siden...









Du kan se flere billeder fra dagen her