mandag, september 21, 2009

Hun gjorde det igen...

- trak sig for dommeren!
Lige siden sidste udstilling, hvor den lille finke jo valgte at løbe ud af ringe, for at slippe for at "tale" med dommeren, har vi tæppebanket hende med "mandekontakt". Alle hankønsmennesker vi har kunne støve op, har vi lokket til at give hende guffer, kæle hende, snakkede "dybt" til hende og "pille-rode-rage" lidt. Der har ikke været nogen problemer! Hun har sågar flere gange selv søgt dem. Vi mente derfor at det måtte være ham dommeren i Hillerød, som var problemet.
I går var vi så på DKKudstilling i Brøndby. En glad og lækker hund stod der på linie med de andre - godt så hun ud - slet ikke uden chancer, hvis man spørger moaren, men også andre gav udtryk for at den lille fis havde en god chance for at vinde klassen. Men så snart dommeren kom i nærheden af hende og ville mærke hende igennem tog fan ved hende. Hun panikkede fuldstændig!!! Dommeren var ellers flink, havde en god tilgang til hundene og trak sig fint, da han så hendes reaktion. Prøvede så en gang til - med samme resultat! Møghund!
Vi har flere muligheder - måske er det teltet og skrivmaskinen, måske er det det at det er Henrik der jo går med hende - det er det eneste han laver med hende, ud over den daglige rutine - måske hans helt forstålige nervøsitet gør hende usikker. Vi kunne begynde at lave en masse med hende, på den anden side, så HAR vi det vi skal bruge for at kunne avle på hende og ingen af os er sådan helt vilde over udstilling, så mon ikke vi bare siger at hendes udstillingskarriere er slut?
Jeg kan desværre ikke gengive kritikken, for Henrik har smidt den ud i bar irritation/ærgelse - men det var noget med, at hun var så sky, at man ikke kunne komme i nærheden af hende(lyder jo ellers ikke just som lille kontaktsøgende Bellis, vel???), men god størrelse, pels og alle de der ting man kan se uden at røre ...
Ak ja, hun er sgu en speciel lille finke...