søndag, november 22, 2009

Søster-sitning

Endelig blev det vores tur til at passe søster Bianca. Bellis og Milo er blevet passet flere gange hos Bianca, men nu kunne vi endelig gøre gengæld - og ikke mindst nyde Bianca på slap line.
De to søstre kastede sig, som altid omkring halsen på hinanden og forsvandt ud i haven. Her legede de for fuld drøn i 2 timer. De korte indlagte time-outs blev brugt på at grave lidt huller i haven (fyyyy...) eller gnave et gammelt ben, men ellers blev der kæmpet og tumlet.
Henrik og jeg havde installeret os med te i udestuen, så vi kunne nyde "forestillingen" og tage lidt billeder (gennem ruden - derfor kvaliteten). Milo foretrak, at putte med os, men var da af og til ude og se lidt til tøserne.










Så var det tid til en tisse-prutte tur og vi gik en tur ned til stranden. Desværre glemte vi kameraet, så her blev tøserne foreviget med mobilos. Alle 3 hunde hyggede sig i vandkanten.
Vel hjemme igen med nogle trætte hunde, var der time-out på sofaen. Bianca puttede så hyggeligt med mig under dynen en stund.
Så var det fodringstid, men Bianca vil jo ikke spise af en skål, så Henrik måtte håndfodre hende. Max en af gangen - ellers nægtede pigebarnet at spise - jo jo, hun er skam gjort af samme blå blod som vores egen prinsesse.
Alt ALT for tideligt kom Jennifer og Bjarne for at hente Bianca igen, men vi håber, vi får lejlighed til at passe hende igen en anden gang - for hold op det var hyggeligt.