søndag, januar 16, 2011

Vi tror på det!

Bellis er nu 5 uger henne, 35 dage. Vi tror rigtig meget på, at hun er drægtig! Hun har de seneste dage kastet sig med stor iver over sin mad, hun er i det hele taget MEGET madfikseret - langt mere end madøret Milo og det siger ikke så lidt endda!
Normalt er hun ikke til at hive ud af sengen før efter kl. 10, når vi til hverdag skal gå morgentur inden arbejdet kalder, skal hun hentes og nærmest trækkes ud af sengen. Men sådan er det ikke længere - nu er hun begyndt at stå op med os andre om morgenen, for HVIS nu der skulle falde noget spiseligt af. Rasles der med papir eller lign., så står hun der med det vuns. Bellis har ellers aldrig været særlig interesseret i mad. Da hun var hvalp og unghund, kunne der sagtens gå dage imellem at hun spiste. Det blev bedre med alderen, men det har aldrig været det helt vilde.
Jo, jo der er kommet andre boller på suppen!
Vi synes godt nok også, at hun har lagt sig lidt ud, taljen er næsten væk! Desværre står der alle steder, at det skal hun først gøre i uge 6-7, så måske er det bare fedme fra alt den ekstra mad hun pludselig spiser. Vi krydser dog fingre for, at hun bare er lidt hurtigere end andre tæver ;o) Måske er det fordi der er så mange hvalpe derinde, at det allerede kan ses... Åh gud, tænk hvis der kommer 12...
Nå, men den korte version er at vi tror rigtig meget på det og regner med, at sætte hende over på hvalpefoder i næste uge.