torsdag, oktober 18, 2012

Svar på biopsien

Så kom der svar på biopsien. Ikke at vi blev så pokkers meget klogere. Den siger "mild irritation og infektion i mave og tarm". Det tyder på IBD (Inflammatory Bowel Disease - kronisk tarmbetændelse a la Morbus Crohns). Formentlig er det bugspytkirtelbetændelsen, der har slået maven fuldkommen itu og evt. forårsaget foderallergi. Desværre kan man ikke afgøre det 100%, da der ikke findes nogen undersøgelse, der kan konstatere det, man kan blot udelukke andre ting.
Vi fortsætter på den 21-dages antibiotikakur, som vi allerede er startet på. Den skal meget gerne slå infektionen ned, gør den ikke det, må vi ty til prednisolon - evt. livsvarigt, så der krydses rigtig meget fingre her i det lille hjem. Endvidere kører vi fortsat på allergifoder og INTET andet!
Bellis har det rigtig godt. Allerede dagen efter biopsien var hun i fuld vigør igen, så meget at jeg faktisk endte med at tage hende med til agility om aftenen. Jeg ville tage den med ro, men Bellis ville noget andet. Så efter 1½ times agility synes hun da lige, at hun ville vise den lille Klokkeblomst (hendes datter), som vi træner med, HVOR hurtigt en rigtig blomst skal løbe. De to fræsede rundt på græsset i turbufart i nok et kvarterstid og Klokkeblomst måtte indse, at hun ikke helt kunne følge med sin mor! Vildt nok!