lørdag, marts 05, 2011

Video - Hvalpe spiser fast føde

En lille stump video her fra morgenen.. nogle af hvalpene spiser Rikkes hjemmelavede hvalpemad.. eller hvad man nu skal kalde det ;-)

torsdag, marts 03, 2011

Den første mad

I dag er hvalpene blevet 3 uger og for pokker hvor går det stærkt nu. Man kan se fra dag til dag at de øger deres aktivitetsniveau. De er virkelig blevet gode til at gå og er længere tid vågne. De reagerer rigtig meget på Bellis nu, så snart hun træder op i kassen, er de klar til angreb på patterne. Det er vist lidt hårdt for hende. De reagerer også lidt på os, når vi kommer og vil gerne "snakke" lidt. Hvis en af dem er lidt utilfreds, hjælper det gerne at komme op og putte lidt hos en af os. Vi har dem dagligt oppe og nusse.
Her til aften er hvalpene blevet præsenteret for opblødt hvalpefoder med hvalpemælk. Hvor den rene hvalpemælk i går ikke var den store succes, ja så var maden her noget HELT andet. Bassepigen (2) kastede sig mildes talt over det, kort efter fulgte nr. 4 efter. De to indtog en del af foderet inden Bassedrengen (1) også tog mod til sig og smagte og SÅ åd han også. Til sidst kom også nr. 5 og 6 til og smagte lidt. Kun Lillepigen (3) nægtede at smage. Bassepigen (2) tog så godt fra, at jeg til sidst var nervøs for, at hun forspiste sig og måtte tage hende væk. Nu ligger hun med bunden i vejret og slår mave ;o)
Det var et værre svineri for de fleste af hvalpene satte poterne op i fadet og kørte hovedet først rundt i maden og senere rundt på hinanden. Heldigvis tager Bellis sig af vasken, hun er jo meget renlig - også af hendes hvalpe, så kort tid efter var hvalpene fine rene igen.









Bassepigen (2) og nr. 4 går om bord - Poterne op er en nødvendighed
Bassedrengen (1) er kommet til











Jeg er vist blevet lidt snavset siger Bassepigen (2)

onsdag, marts 02, 2011

Den første mælk

Her til aften har hvalpene fået lidt hvalpemælk. Et par stykker af dem tog sig en lille slurk, især Bassedrengen syntes om det, men de ville nu hellere have mors mælk. Der var også et par stykker der valgte at tage fodbad i mælken og bagefter lave fine fodspor på gulvet. Bellis var meget interesseret i hvalpenes mælk og når man nu ikke måtte drikke det, måtte man nøjes med at "storvaske" dem for mælk.
Tidligere i dag var jeg hos Bente Lansø og låne hvalpegård, tæpper, legetøj og meget meget mere. Det er rigtig dejligt med gode venner, der kan udlåne. Hvalpene har fået lidt legetøj og nogle af Henriks niecers aflagte bamser ned i hvalpekassen. Det er ikke blevet til den store leg endnu, men det skal nok komme.









Lillepigen (3) smager på mælken - Bassedrengen (1) vælger et fodbad










Gruppefoto omkring maden - og i kassen











Nr. 5 har fået "vasket hår" - Bassedrengen (1) studerer det nye legetøj

tirsdag, marts 01, 2011

Der sker en masse















Lillepigen (3) og lillemanden (6) ligger i ske - 5 stjæler sig til en tår mælk

Der sker rigtig meget i kassen i øjeblikket. Deres balance er blevet lidt bedre og det er nu muligt for dem, at tage et par skridt før end de vælter ;o) De er blevet mere opmærksomme på hinanden og begyndt at lege en lille smule, dog kun kort tid af gangen, så falder de i søvn igen. Nogen af dem har fået hørelse, men vist ikke alle. Flere af dem er begyndt at øve sig lidt i at gø og knurre. Det lyder rigtig sødt. Vi synes, vi kan ane lidt personlighed hos dem, så det bliver spændende om vi ser rigtigt og om det forbliver sådan.
De er også begyndt at sidde lidt mere og så ligner de jo næsten "rigtige" hundehvalpe.
Her til aften har vi haft besøg af de første hvalpekøbere. Bellis tog det rigtig flot. Hun viste stolt sine hvalpe frem og lod dem blive nusset og holdt - men hun holdt skarpt øje med dem. Undervejs mente hun bestemt, at nu måtte det være hendes tur til at blive nusset og beundret, så hun satte sig godt tilrette. At have hvalpekøbere på besøg er tilsyneladende meget trættende, for hvalpene sov sig næsten alle sammen gennem den efterfølgende vejning.














Typisk kooiker potedask fra Bassedrengen (1) _Bassepigen (2)












ZZZ... 2 og 5 sover i vægtskålen - det er hårdt at have hvalpekøbere på besøg











Lillemanden (6) tager en slapper - Lillepigen (3) bider Bassepigen (2) i næsen


Og så må der leges :-).. de er rigtigt begyndt at udforske deres kræfter :-)


søndag, februar 27, 2011

Gåtur.. tja.. forsøg!

Al begyndelse er svær ;-) Det er Bassedrengen (nr.1) der forsøger sig.