søndag, marts 21, 2010

Bellis har været date

I dag har Bellis været på "date" - selvfølgelig med mig som "anstandsdame". Den heldige fyr var Louis (På stambogen: Anton). Vi mødtes nede ved hans træningsklub, hvor han skulle til lydighedstræning. Bellis lagde lige ud med at fortælle Louis, at hun altså ikke liiiige var til noget på første date, det accepterede Louis fint og hurtigt accepterede Bellis så også Louis.
Vi var tilskuere til Louis træning, noget som Bellis synes var rigtig interessant... den første halve time, så blev det lidt kedeligt, bare at skulle kigge på. Louis var rigtig dygtig og koncentreret, nød at arbejde og var fuld af gå på mod.
Efter Louis' træning kørte vi til Ejby Ådal og gik en tur. Fantastisk sted! Bellis nød endelig at måtte spæne omkring og lagde op til leg hos Louis. Han var dog lidt i tvivl om, hvad den omkringfarende tøs ville, men jagtede hende dog lidt til hendes store glæde. Ellers hyggede de sig bare på turen.
Der er endnu ikke nogen afgørelse om Louis og Bellis skal "giftes". Jeg vil gerne se Louis igen på fremmed grund og med flere fremmede hunde omkring sig.
For os vægter temperamentet jo MEGET højt. Louis lavede to små udfald i dag. Begge var forstålige nok - derfor vil jeg gerne se mere. Louis er ikke så høj, men lidt robust i det og med et dejlig bredt hovede, så han har ligesom det Bellis mangler - men altså temperament frem for alt!
Majbrit - Louis' mor påtænker at udstille Louis i Hillerød i Maj, så der får vi en rigtig god chance for at se ham blandt andre ukendte hunde.










Tak til Majbrit og Louis for en hyggelig formiddag.

Billederne af Louis er ikke fra i dag, men venligst udlånt af Majbrit