fredag, marts 18, 2011

Godbidder og vand

Hvalpenes vågne perioder er blevet flere og længere og de er en del mere aktive, når de er ude i stuen. Bellis er begyndt at lege med hvalpene. Det er rigtig hyggeligt at se på, hun er meget blid mod dem i legen og finder sig i utrolig meget lige fra at blive bidt i halen til trukket i ørerne. Det er både dem og hende der lægger op til leg. Det er rigtig svært at tage billeder af hvalpene, for så snart man nærmer sig gulvet, hænger der 1-6 hvalpe på en og bider i en eller kameraet eller slår blitzen ned.
Vi er begyndt, at tage hvalpene lidt med rundt i huset og lade dem undersøge de andre rum. Det er sjovt at iagttage dem og meget sigende om deres temperament.
Her i eftermiddag har Henrik stemt trommer - det foregår bl.a. ved, at han slår hårdt på dem. Den "larm" har hvalpene taget med ophøjet ro, rigtig dejligt.
Vi er også begyndt at give hvalpene lidt bløde godbidder, som de skal tygge lidt i. De er meget interesseret i godbidderne, der dufter godt. Nogen af hvalpene var lidt tid om, at begynde at tygge, men nu har de alle helt styr på det og gumler løs. Det varer ikke længe inden de skal til at have foder med lidt mere bid i.
Hvalpene er begyndt at vise interesse for vandskålen og flere af dem drikker flittigt af den. Et par fodbad er det også blevet til. Bellis har skruet lidt ned for mælkebarens åbningstider, så de må finde andre græsgange. I nat har Henrik og jeg for første gang sovet i sengen i soveværelset SAMTIDIG. Bellis var helt med på den og har også sovet der, men været nede ved hvalpene et par gange i løbet af natten.
Nu satser vi på godt vejr i weekenden, så hvalpene kan komme udenfor.










Morgenhygge i kravlegården - Løvetand (Bassedrengen) lufter aben










Basserne (Viol & Løvetand) leger - Klokkeblomst (Lillepigen) lægger op til leg
 









Tulipan laver "ulykker" - Lupin "banker" Tulipan










Lupin er vist en rigtig "mors dreng" - Løvetand (Bassedrengen) drikker vand










Lupin & Anemone stjæler fra "slikskålen" -Lupin spiser godbid



 Tulipan spiser godbid helt selv - Viol (Bassepigen - nu kaldet Bas Viola) "banker" mor, mens Lupin og Løvetand (Bassedrengen) får en hurtig tår mælk.

tirsdag, marts 15, 2011

Hvalpene på fri fod

Hvalpene er nu begyndt at være i hele stuen, når vi også er der. Det er lige noget de kan bruge, de spurter rundt og hiver og bider i alt, hvad de kan komme i nærheden af. Flere af dem løber nu - i små raket spurter. Jo, vi får virkelig talt til 6 mange gange, mens de er løs, for at kunne holde styr på lopperne. Men for det meste varer det kun en 20-25 min. så er batterierne flade og de falder i søvn rundt omkring.
Hvalpene leger i det hele taget rigtig meget nu, både med legetøjet og med hinanden. De har en masse små indbyrdes kampe, der af og til kan lyde meget voldsomme, men de skal jo finde deres plads i flokken.
De er begyndt at spise godt af det foder vi giver dem. De mener stadig det er nødvendigt at stå i maden og allerhelst hoppe rundt på mig bagefter, så jeg bliver smurt ind i mad. Deres favorit mad er nu stadig Bellis' mælk. Men hvad der kommer ind skal jo også ud, så vi skifter aviser og vasker tæpper til den helt store guldmedalje.
I weekenden fik de klippet kløer for 2. gang. 108 små negle, men de er nu meget dygtige til at ligge stille.
Nu venter vi bare på noget forår, så de små poder kan komme ud og se på den store vide verden.











 Anemone (4) er på legetøjsjagt,  mens Løvetand (Bassedrengen) undersøger verden - Vi vil uuuuuud!!!











Lupin (5) putter med mor på sofaen










Anemone (4) leger med legetøjet  - Løvetand (Bassedrengen) bider lidt i jordbærpivdyret
 









Løvetand (Bassedrengen) på unoder - Tulipan (6) er lidt betuttet i den store verden










Hyggestund i kravlegården - Lupin (5) putter med en influenzaramt far











 Anemone (4) "råber" i musens øre - Man bliver meget træt af at være på opdagelse siger Løvetand (Bassedrengen)

søndag, marts 13, 2011

Blomsterbørnene


Nr. 1 - HenRikkes Løvetand

Nr. 2 - HenRikkes Viol

Nr. 3 - HenRikkes Klokkeblomst

Nr. 4 - HenRikkes Anemone

Nr. 5 - HenRikkes Lupin

Nr. 6 - HenRikkes Tulipan