onsdag, februar 20, 2008

Tøsepjank

Cecilie (7 år) kom på besøg. Hvis nogen tror hun kommer for at være sammen med sin faster Rikke og onkel Henrik, så tager de fejl. Cecilie kommer for at lege med hundene!! Nok mest Bellis, for Milo gider ikke helt. Nåh, ja - så kan man da lige snakke lidt med faster Rikke og onkel Henrik, nu de alligevel er der. ;o)
Men Bellis ELSKER hende. De leger fra hun kommer ind af døren og til hun går igen. Alverdens påhit. På et tidspunkt legede de "gemmeleg" og Cecilie mente, at det var Bellis' tur til at tælle. Men hver gang Cecilie ville gemme sig, trissede Bellis lige i rø... af hende, så det måtte de droppe.
Milo er ikke vild med al den larm og "faren omkring", så han går. Men han nyder nu alligevel Cecilies besøg, for hun har altid masser af guffer med, som hun flittigt deler ud af og så er hun vild med at gå tur med hundene, så det gør vi - MEGET.
Cecilie skulle overnatte og så snart vi havde pustet gæstesengen op og redt op til Cecilie og faster, hoppede Bellis med den største selvfølgelighed op og lagde sig i smørhullet. Her hyggede hun hele natten og puttede sig skiftevis ind til Cecilie og mig. Begge tøser nød det i fulde drag og så snart de slog øjnene op, var de klar til narrestreger igen.
Ved middags tid måtte vi - stik mod mine principper - sætte en DVD på. Faster var træt og måtte have en pause og det måtte begge hundene også. De fik sig en skraber og kunne så klare resten af tiden til Cecilie blev hentet og vi kunne falde døde om på sofaen.

søndag, februar 17, 2008

Udstilling i Odense

Det var udstillingsweekend og mor skulle jo som altid afsted. Resten af familien valgte at tage med, så kunne Bellis prøve kræfter med udstillingsringen, så vi kunne se om andre også kan se hvor vidunderlig vores lille smukke prinsesse er.
Da mor er i praktik kom vi først derover fredag aften.











Det var første gang at Bellis skulle sove ude, så vi var lidt spændte på hvordan hun tog det, men når man er på udstilling må man sove i sengen og et var slet ikke så tosset, mente den lille prinsesse. Natten forløb meget stille, Bellis snork sov tæt op ad sin mor.
Kooikerne skulle på fra starten af (kl. 10.00) lørdag. Der var tilmeldt 4 tævehvalpe, men kun 3 stillede op. Ud over Bellis, var det hendes ynglingssøster Bianca og en Hollandsk import.










Bellis var rigtig dygtig i ringen og havde god kontakt til far, som var sendt i ringen. På bordet hvor dommeren skulle se tænder og mærke hende igennem tog hun også i stiv arm. Selv da far tabte armbindet med nummerskiltet ned over hende, trak hun sig kun kort, men kom hurtigt stærkt igen. Resultatet var et SL, det højeste man kan få i hvalpeklassen. Herefter skulle hvalpene placeres. De tog en ekstra tur rundt i ringen, den hollandske import blev hurtigt udnævnt til 3. vinder, spændingen steg og så blev det røde bånd overrakt til Henrik - Bellis havde vundet og var "Bedste hvalp i racen". SÅDAN!!!
Og sikke en kritik vi fik - der er vist ingen tvivl, vores lille Bøllis er og bliver en Bellissima.
Very beautyfull bitch, very nice feminin head, good eyes, ears and teeth, very good neck, nice topline, good chest, good bone, straight legs, good feet, very nice angulations, good coat, good white and nice color, shows and moves very good.Vel ude af ringen fandt Bellis sin ynglings Anna (opdrætterdatteren) og hyggede sig med hende, hun fattede vist ikke al den postyr omkring hende. Det tærede på kræfterne at være i og omkring ringen, så mens far og mor fik lidt frokost snorksov den lille pige. Senere gik far over på værelset og puttede med begge hunde.
Absolut ikke helt udhvilet, men dog lidt friskere vendte Bellis, far og br
ormand tilbage til udstillingsområdet, for at indtage "Store ring". Her var der dog - som ventet - ikke meget at hente. Dommeren udtog de sædvanlige "sikre" racer - og Bellis og Henrik blev sendt ud igen.
Da vi atter kom tilbage til værelset, fik Bellis sin mad og så gik hun ellers i dyb, dyb koma! Det er godt nok hår
dt at være på toppen.










Det var en rigtig dejlig dag, med gensyn af både søster Bianca og Bror Mirco (han var kommet over som tilskuer, Familien Vangsaa-Nielsen, danseveninde
rne Bente og Martha og masser af herlige hunde.