fredag, juni 03, 2011

Klokkeblomst - Bakkens bedste kooiker baby









Kristiluftfart er lig med Bakkeskue - en form for udstilling, men meget mere afslappet og hyggelig. Klokkeblomsts mor, Bente, havde meldt Klokkeblomst til - bare for sjov. Bente har opnået fine resultater med sin kooiker Garlic, så hun kender fint racestandarden og vidste udemærket at Klokkeblomsts chancer nok ikke var de største. Men bakkeskue er som sagt hyggeligt og så er det god socialisering, så Klokkeblomst skulle til bakkeskue og vi tog naturligvis med for at heppe.
Klokkeblomst synes det var et spændende sted hun var kommet hen. Der var masser af hunde, hun gerne ville hilse på. Bellis hilste på hende ved at fortælle hende, at hun altså ikke skulle tro baren var åben i dag! Men ellers var hun lidt nysgerrig på hende.
Klokkeblomsts ring lå lige ud for en rutjebane, men den generede ikke Klokkeblomst. Laaaangt ud på eftermiddagen, da Klokkeblomst så småt var ved at være træt, skulle hun endelig i ringen. Hun løb rigtig pænt og viste sig fra sin bedste side. Så kom hun op på bordet og skulle "kigges" på af dommeren. Det var hun ikke helt fjollet med, så det må vist øves lidt, men dommeren var fuldstændig betaget af den lille charmør. Så med Klokkeblomsts charme og dommerens manglende kendskab til racens standard, ja så endte Klokkeblomst med at blive "Bedste Baby" i racen og BIR.
BARE SÅ GODT GÅET KLOKKEBLOMST ( og Bente)
Så måtte den lille trætte pige jo i store ring og dyste med de andre racer. Hun nåede lige en kort skraber på Bentes skød og kunne næsten ikke vågne, da hun skulle på igen. Bedre blev det ikke af, at hun var sat mellem to store retrieverhvalpe, så der blev hun jo helt væk. Da de skulle gå ind, var Klokkeblomst så træt, at hun bare lagde sig ned i stedet for at gå. Klokkeblomst kom ikke videre i Store Ring, den hun havde også allerede klaret sig ud over alt forventning, så nu er vi lidt spændte på, om vi mon ser Bente og Klokkeblomst i ringen igen en anden gang. 
Vi er super stolte af vores blomsterbarn, der ud over at skrabe fine resultater til sig også bare er en skøn og glad hvalp.

Stort tillykke til Bente og Klokkeblomst og tak for en hyggelig dag på Bakken

onsdag, juni 01, 2011

Korthårs kooiker

Bellis er nu gået fra at være en hollandsk hårløs til en korthåret kooiker!
Hun nåede at være næsten bar, så bar, at man tydeligt kunne se hendes "dalmatinerhud" under de sidste stædige hår. Vi var faktisk en del bekymret for at lade hende være ude i solen for længe af gangen - hun skulle jo nødig blive skoldet. På den anden side, så fik mere end 4 dråber regn hende til at fryse helt vildt. Det har kostet et par agilitytræninger, for vejret har tilsyneladende besluttet, at det skal regne om tirsdagen. Tilbage er der ikke meget af bukserne og halen er godt nok også en sølle kost.
Men nu begynder hun så småt at få pels igen, men det er endnu ikke nået så langt, så hun ligner en korthårs hund - en korthåret kooiker. Men vi glæder os over, at pelsen er på vej ud på hende igen og synes altså lidt, at der er kommet mere sort på ørerne!