lørdag, juni 28, 2008

Udstilling i Brøndby

Bellis var tilmeldt udstillingen i Brøndby i juniorklassen. Ventetiden var MEGET lang, da det nok var universets langsomste dommer, der dømte. Han var 3 timer om 31 hunde!!! (normalt siger man 20 i timen +/-) Det var noget svært at holde Bellis og Bianca fra hinanden under den lange ventetid og da smækre brormand Tjalfe dukkede op som heppekor, var det helt umuligt.
Endelig blev det det Bellis og Biancas tur. Bellis har aldrig løbet SÅ flot i ringe, som der! Kanon kontakt til Henrik, smukt og kontrolleret løb. Bellissima!!!
Kritikken lød:
Udemærket størrelse og krops proportioner - en feminin helhed - godt hovedparti - næsepartiet skal blive kraftigere - korrekt stop - gode øjne og ører - smuk hals - passende vinkler fremme og bag - god brystdybde - noget kort og faldende kors - en alt for høj haleføring - udemærkede benstammer - smukke poter - god farve og pels - meget flotte bevægelser - dejligt temperament.

Vi mener nu ikke, at hverken Bellis' eller Biancas haleføring var for høj! De var jo bare glade!
Vi måtte ud med endnu en "very good", 1. præmie, 1. vinder og nichts weiter...
Bianca, der også viste sig fra sin så absolut bedste side, fik også "Very good", 1. præmie og blev 2. vinder. Stort tillykke.
Det er som om, at tøspigerne er ved at lære, at man skal arbejde først og så kommer legen bagefter. Det gjorde den til fulde i dag, da Bellis og Milo tog med Jennifer, Bjarne og Bianca hjem for at blive passet der.