mandag, september 29, 2008

En højløbsk finke af rang!

Vi tror, Bellis er blevet højløbsk!! I hvert fald stiller hun sig meget bevidst foran Milo med rø... i op i hovedet på ham og slår halen helt til side...
Milo ved ikke helt, hvad han skal gøre - han er jo kastreret - og prøver for det meste at komme væk. Hendes ihærdighed vækker dog tilsyneladende et eller andet i ham, for da de var ude i haven i dag, hoppede han på hende!!! Heldigvis så Henrik det og fik Milo ned, inden han fandt HELT ud af det. Henrik nåede dog ikke meget mere end at vende ryggen til, førend scenariet gentog sig. Nu får de to banditter ikke lov til at være alene sammen de første par dage - Henrik må agere anstandsdame!
Det sjove er, at Milo ser ud, som om han helst er fri for hendes tilnærmelser og nærmest er lidt bange for hende, når hun er i det humør, men at han ind imellem føler sig presset af hende og hendes massive og MEGET bramfrie tilnærmelser til at hoppe på hende. Stakkels Milo...

søndag, september 28, 2008

Ermelunden











I dag har vi været på en rigtig dejlig tur i Ermelunden med Iben og hendes cavalierer; Perle, Snuggi og Lucia og Ibens veninde Mette med hendes Sophia - også en cavalier.
Vejret var pragtfuldt og Iben guidede os via Ermelundsstien til Ermelundssletten, hvor der var en lille sø, som hundene badede i. Hundene hyggede sig rigtig meget sammen og Milo nød at være ene hane i kurven og opførte sig rigtig pænt overfor alle damerne - selv Lucia, som han ellers kan have et horn i siden på. På sletten fik de smagt på eller rulle sig i de mange hestepærer, der var fra de omkring græssende heste. Jeg mente ellers, at Bellis var færdig med at spise hestepærer, men der tog jeg fejl!! Eller også var det de andre hundes dårlige indflydelse... I hvert fald havde hun fået snasket sig en god portion pærer i sig, som hun så "valgte" at kaste op i bilen på vej hjem, så hele bilen STANK af stald! Yak!!!

Ermelunden er bestemt et sted vi vil komme i igen og gå turer - der er flere borde-bænke arrangementer og blåpladser, så måske det også vil kunne bruges til en fælles-kooiker-gå-tur...?