tirsdag, december 25, 2012

Glædelig jul

Bellis og familie vil gerne ønske alle sine søde bloglæsere en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Hun har det fortsat rigtig godt, men hun er også fortsat på diæten. Hun er meget meget sulten, diætfoderet har en lav mæthedsgrad siger dyrlægen. Hun synes vi skulle prøve at supplere tørfoderet med lidt grøntsager - gulerødder, brocolli eller lign. Vi har haft prøvet med gulerødder, men dem sorterer hun jo pænt fra og lægge ved siden af madskålen. Brocolli går det noget anderledes med, det tygger hun længe på og ser lidt undrende ud, men så ryger det faktisk ned. Vi prøvede det to gange, men synes så der kom mere slim i hendes afføring, så nu holder vi lige en pause og får det på højkant igen, inden vi gør et nyt forsøg for at se om det var et tilfælde eller om det var brocollien.
Vi har også "fået lov" til at prøve, at introducere hende til forskellige madvare igen. Allerhelst til noget hun ikke har prøvet før.
I går aftes fejrede Bellis derfor jul med et lille bitte kvart tørret kaninøre. Det var tydeligt, at hun nød at have lidt at gnave i igen, hun lå med det som den største skat - jeg er overbevist om, at hun smilede ;o)
Nu må vi så se, hvad maven siger til det, men pt. har den forholdt sig helt rolig og vi krydser fingre for at det forbliver sådan.

Rigtig glædelig jul - og godt nytår