søndag, januar 20, 2008

Bellis - en dansemus










Bellis var med Milo til dans igen idag. Jeg har tilmeldt hende og Milo til at dele et hold, når der starter nyt her i februar. Vi går så lidt ned i niveau, men det er bedre (og ikke mindst nemmere og billigere for deres mor), end at de kommer på hvert deres hold. Bellis vil alligevel ikke kunne holde til 1½ times træning.
Vi prøvede det så lidt idag - at de skiftedes til at træne. Det holdt ca. halvt igennem træninge, så var Bellis gået omkuld og snorksov! Men inden da nåede hun både at træne "hest" (stå ml. mine ben),

Stok (gå rundt om en stok), 8 tal ml. mine ben og bamse (sidde på numsen - hun støtter stadig forbenene på mine hænder, da hendes ryg endnu ikke er udviklet nok til at det er sundt uden støtte).

Hun startede noget ukoncentreret ud og bedre blev det ikke af at Tigger, Milos hadeven nr. 1, havde forelsket sig i Bellis og gjorde sig til for hende, som en besat. Men hun kom godt igen og var rigtig dygtig, hende skal vi nok få en ny Vicky Jo ud af ;o)
Milo lærte en ny øvelse idag - ikke specielt danseagtig, men en sjov lille sæsonafslutningsøvelse og en god måde for os fører, at se om vi belønner på det rigtige tidspunkt.
Vi fik udleveret en spand og en opvaskebalje. I den første øvelse skulle vi lære hunden at stikke hovedet ned i spanden (Ulrik), i den anden at den skulle træde op på den omvendte balje (elefant) - begge dele uden at lokke hunden med godbider eller lave bevægelser - blot ved at belønne a la klikkertræning... Ulrik-øvelsen tog lidt tid og jeg var lige ved selv at blive dårlig over at sidde der og kigge ned i spanden, men det virkede. "Elefant-øvelsen var intet problem. En anderledes og sjov måde at arbejde på, den kræver meget af hundens små grå, men det er bestemt ikke den sidste gang, vi har gjort det.