torsdag, april 14, 2011

Det sidste farvel

I dag er Bassedrengen så draget af mod Tyskland. Han skal bo hos sin nye "3 generationer i samme hus" familie syd for Düsseldorf.

Bassendrengen er kuldets tunge dreng, men også den mere stille dreng, der hviler godt i sig selv.
Han har på mange måder mindet os en del om Milo og har derfor en stor plads i vore hjerter!

Vi ønsker Bassedrengen Keller/Bermann masser af gode timer sammen fremover!


Farvel til Kenzo

I går eftermiddags var turen så kommet til lille Kenzo (Lupin), som skulle hjem til sin nye mor Malene og hendes kæreste Morten, som bor på Amager ved København.

Kenzo er en super skøn og dejlig hvalp, og undertegnede måtte knibe et par tårer da han var kørt..

Kenzo har været en stor fornøjelse at have i huset.. super kærlig, sød og bare en dejlig hund.. men også med krudt i bagdelen, og altid med på lidt ballade ;-)



Vi ønsker Kenzo og hans nye familie alt godt fremover













PS: Vi har allerede hørt fra Malene at det går rigtigt godt derhjemme, og det år over al forventning. Det glæder os meget!

tirsdag, april 12, 2011

På snarlig gensyn til Klokkeblomst

Her til aften er Klokkeblomst flyttet til Roskilde til Bente og Garlic - en 6 årig kooikerhan.
Klokkeblomst er kuldets lillepige - rent fysisk, men nok en af de største rent mentalt! Hun er en bestemt dame, der ikke lader sig bide i skeer med. Hendes lidt svære start på livet, er svær at få øje på nu, hun er et rigtig livsstykke. Hun banker gerne den store Bassedreng, hvis han kommer på tværs. Der er altid fart på Klokkeblomst, et rent energibundt er hun, så hun skal nok blive en dygtig agilityhund.
Bente har ikke bil, så Henrik kørte hende og Klokkeblomst hjem, så de slap for den lange tur i regn og blæst, så vi ved at turen hjem er gået problemfrit og at Klokkeblomst render efter Garlic med logrende hale og nu spiser en hesteachillessenerest.
Vi er så heldige, at vi allerede ser Klokkeblomst igen på lørdag, da hun skal med til generalforsamlingen i Vejle.


Vi ønsker Frk. Hansen og Garlic pøj pøj med finken og glæder os til at se jer på agilitybanen

Farvel til Cocio

I dag har er Cocio (Anemone) flyttet til ud til Susan og Jan og Susans to børn i Ølstykke.
Cocio er kuldet bølle - en tro kopi af sin mor - Bøllis. Hun har i den grad krudt i røven og har en sjælden evne til at stikke af. Er nogen på den forkerte side af hegnet er det helt sikkert Cocio. Man keder sig aldrig med Cocio.

Vi ønsker fam. Weile/Kærlund held og lykke med at følge med den lille rod.



søndag, april 10, 2011

Gåture

Vi har hørt nyt fra både Jacques (Tulipan) og Bella (Viol). De har det begge rigtig godt. Begge hygger med deres nye familier og sover rigtig fint om natten. Bella har sågar sagt til i nat, da hun skulle ud at tisse! Frodo har taget rimelig pænt i mod Bella. Ingen sgu eller skrid, kun en let skulen. De skal nok blive gode venner de to.
Med kun 4 hvalpe tilbage er der unægtelig blevet en anelse mere stille - og dog, for deres favorite leg pt. indvolverer en del gøen! En eller flere kravler ind under tv-bordet og skal derfra holde de andre på afstand. Hold op en larm de kan lave! Derudover har vi været lidt uenige - hvalpene og jeg - om hvor de må være og ikke være, når vi er i haven. Efter lidt for mange ulovlige "UDtrængener", måtte jeg forstærke hegnet to steder i haven. HA! tænkte jeg - NU har jeg styr på jer!!!... Ca. 2 min. efter jeg havde lukket hvalpene ud, befandt Cocio sig IGEN på den forkerte side af hegnet, hvordan det er lykkedes hende at komme derom, er mig en gåde, men det var heldigvis også den eneste gang.
Igår tog vi en hvalp i hver hånd og gik en tur med dem. Det er lidt af en kunst at gå med 4 hvalpe, der ikke er helt enige om retning og tempo, men vi fik faktisk gået en hel pæn tur på nok en 35 min. Ind imellem måtte en eller to bæres lidt - kun Klokkeblomst formåede at gå hele vejen. Sådan en gåtur sender dem godt nok til tælling, når de komme ind igen.
Vi bor lige ved et stort grønt område (strandparken), der gik vi over, og hvalpene snusede og studerede alt i terrænet. Undervejs mødte vi først nogle børn, som gerne ville klappe og kæle og senere 2 store grand danois tæver. Tæverne hilste pænt på alle hvalpene - som så absolut ikke var bange for de store dyr, men hilste pænt igen, Klokkeblomst kvitterede sågar med et kooikerpotedask på snuden af den ene.
I dag er svigermor kommet på besøg. Hun skal bl.a. hjælpe med at holde styr på de små de sidste par dage. Her til aften efter mørkets frembrud gav Svigermor og jeg atter hvalpene snor på og gik en lille tur med dem. Her mødte vi en ny stor hund (muligvis noget bokserblanding eller der omkring) Den hilste de også pænt på - dog uden potedask denne gang. Så nu er der meget stille ovre i kravlegården.










Bassedrengen (Løvetand) slapper meget af - Klokkeblomst hygger i sofaen










En lille klump hvalpe - alle hvalpene inden den første afsked



Bassedreng (Løvetand) og Kenzo (Lupin) midt i ynglingslegen