lørdag, februar 18, 2012

Normale bugspytkirteltal

I går kunne søde dyrlæge Helle berette, at Bellis' blodprøve viste at bugspytkirteltallene igen er normale. Det er jo bare SÅ skønt. Det bliver så lidt spændende at se, hvad der nu sker, for i går morges fik Bellis den sidste dosis antibiotika i denne omgang. Det betyder jo ikke at Bellis er 100% rask endnu. Hun får stadig speciel kost absolut uden fedt, hun er stadig meget træt og sover rigtig rigtig meget, vi skal stadig tage hensyn til hende og det kan ske, at der kommer tilbagefald, når hun nu ikke længere får medicin, men vi håber og krydser fingre. Hun minder mere og mere om sig selv. Er igen den super glade Bellis, der hopper og fjoller, leger og charmer.
De gode nyheder fra søde dyrlæge Helle måtte naturligvis fejres med en lille tur i skoven, så hundene og jeg drog på geocaching i Hareskoven. Bellis hyggede sig, spurtede rundt, gravede og jagtede mus. Efter en lille time var hun træt, så vi drog hjem igen. I dag har hun haft "sovedag".
I morgen tager jeg hende med til agility, så må vi se, hvor længe hun holder der. Jeg tænker vi tager korte baner og nok kun et par løb, men forhåbentlig vækker det hende lidt og giver hende liv i øjnene ;o)

tirsdag, februar 14, 2012

En dejlig dag...

Ville lige poste et lille hurtigt foto fra hvalpedagen i lørdags, hvor Far cody, og hvalpene: Bella, Klokkeblomt, Kenzo og Cocio besøgte os... en dejlig dag.

Bellis var rimelig frisk, og på gårturen livede hun helt op en tid.. vi fik endda den første "kooiker fræser" i en måned!.. Rikke og jeg var grædefærdige af lykke.. da vi kom hjem var hun dog meget træt og sov det meste af dagen.. hun var dog ude og lege lidt efter vi havde hygget i nogle timer.

Her ses fra venstre: Cody, Bellis, Kenzo, Klokkeblomst og Bella...


Cocio havde lige været i løbetid, og var liiiidt træt af at de to drenge hele tiden havde snuden oppe i enden på hende, så hun ses ikke på billedet (hun var mellem mor og fars ben).

1.000 tak til alle for en SÅ dejlig dag!!