lørdag, januar 12, 2008

Møde i "mødregruppe"

Der er pause i hvalpetræningen i øjeblikket, men vi er nogle stykker, som har udvekslet mailadresser for at kunne aftale at mødes af og til, så hundene kan lege. En slags "mødregruppe" ;o) I dag lykkedes det os endelig at mødes - hele 4 hunde mødte op. Golden retrieversøstrene Smilla og Tilde og Berner sennen Giggs, der i den grad var vokset fra en lille forsigtige vatrondel til en stor klodset unghundehan.

De 4 havde en herlig formiddag. Bellis var dog lidt irriteret over, at der ikke var nogen af hundene, der rigtig gad at løbe. Hun fik af og til sat lidt gang i de noget tungere dyr, men de havde jo ikke en chance for at følge med vores lille adrætte spurter, så de gav hurtigt op og gav sig til at slå istedet. Giggs var den mest udholdende og legede "cirkus" med Bellis. Han var dumptør og Bellis cirkushest. Hun løb i cirkler omkring ham og han lavede lidt udfald ind imellem, så hun holdt sig løbende. Det så sjovt ud og Bellis NØD det.

Efter 1½ times leg, var de "store" hunde HELT færdige... Bellis var stadig klar til det hele, men havde dog intet imod at tage en sofaskraber på sofaen med mor og Milo, da vi kom hjem.

fredag, januar 11, 2008

Nyt legetøj

Fredag var jeg en tur i Maxizoo efter forskellige småting, blandt andet en aktivitetsbold til Bellis. Milo leger jo med sin hver aften. Det er efterhånden blevet et ritual, at han skal have den, når vi spiser. Bellis har så af og til fået en "pære" (i gummie) med guffer i, men den var blevet ALT for nem til hende, så vi måtte have noget med større udfordring i.

På min shopping faldt jeg over en "dogpyramid". Den har jeg kigget på længe, men kun set den på nettet. Den MÅTTE bare med hjem til vufferne.

Først fik Bellis lov at prøve sin nye bold. Vi var spændte på om hun ville kunne finde ud af den, men ak... Den er næsten allerede FOR nem for hende. Den har hun HELT styr på.
Senere fik de lov at prøve "Dogpyramiden". Den var bare et hit - hos dem begge to. De skiftedes til at lege med dem og den anden stod i den grad på spring for at få lov til at overtage. Den er tilpas svær og udfordrende for dem begge. Den skal vist kun på gulvet, når vi kan være til stede og styre løjerne ;o)