torsdag, februar 23, 2012

Stadig fremgang

Det går stadig fremad med Bellis. Hun har stadig behov for at sove meget, men hun kan holde til meget mere nu. Det ser ud til, at vi er ovre det - nu skal hun så bare rekreere. Hun er stadig på speciel foder og skal være det nogen tid endnu, så vi tørre kylling og fiskeboller på livet løs.
Hun er igen glad og fjollet, det er bare skønt at have vores tossede tøs tilbage ;) Det synes Milo også, nu gider hun igen lege med ham og hun er knap så sur på ham mere. Dejligt.
Bellis var til agility i søndags. Hun nød at se "vennerne" igen. Slyngveninden Lucia kom hende glad i møde og der var stor gensynsglæde. Selve træningen var nu ellers ikke noget hit. Banen var meget våd og smattet, så både to og firebenede måtte sætte farten ned. Derudover regnede det en del - eller det var nærmest slud. Ikke vejr for en prinsesse. Vi tog 2 baner og stoppede så for ikke at overanstrenge hende. Vi kiggede lidt på før end jeg satte hende ud i bilen, hun havde absolut intet i mod at komme i tørvejr. Hun var RET træt da vi kom hjem og sov 2 dage! Vi håber på bedre bane og vejr på søndag.
Vi er glade og lettede.