lørdag, december 11, 2010

Endnu en fuser...

Besøget hos Cody i dag bød desværre kun på en halv parring. Med lidt støtte fra mig og masser af ros, forstod Bellis, at det var ok, at han hoppede op på hende, så hun blev stående. Men det næste projekt var så dels at få Cody til at ramme og dels at få Bellis til at forstå, at det var ok at han trængte ind i hende. Da han endelig kom ind, hylede hun op, som en stukken gris og vred sig som en fisk på land for at komme fri af ham og mig, der hold hende fast - desværre endte hun med at vinde (hun er godt nok stærk den lille fis, når der er noget hun ikke vil). Gode og søde Cody blev noget forskrækket over hendes reaktion og var ikke meget for at prøve igen, men lege ville han gerne.
Vi holdt en time-out, hvor jeg kørte en tur med Bellis.
Da vi kom tilbage legede de hyggeligt sammen, Bellis prøvede at stille sig lidt an, men Cody var kun til pjat og et par halvhjertede forsøg.
Til sidst var begge hunde så trætte, at de dårlig kunne stå på deres ben, så vi valgte at slutte for i dag - æv, æv, æv...

fredag, december 10, 2010

Hun ER klar!

Bellis og jeg tog en lille eftermiddagsudflugt ned til Birgitte Schjøth i dag - ikke lige Bellis' ynglings udflugtssted.
Birgitte kiggede lidt på Bellis og gav mig ret i, at hun havde alle tegnene på ægløsning. Herefter tog hun et skedeskrab, kiggede op i skeden med noget, der lignede den dims, som min læge plejer at proppe i øret på mig, og slutteligt en blodprøve til progesteronmåling. At få taget blodprøve er intet i sammenligning med det at få stukket noget op, hvis man spørger Bellis.
Her til aften har vi så fået svaret fra Birgitte. Bellis HAR ægløsning + lidt ekstra, så Birgitte anbefaler, at vi prøver igen i morgen og går det ikke kan vi søge hjælp hos hende.
Åååh det SKAL lykkes...

torsdag, december 09, 2010

Desværre en fuser i første omgang :-(

Begge er meget interesserede i hinanden, og Bellis lægger stort op.
Cody er vild med hende.
Men så snart han prøver at hoppe op, så stikker hun af! ARGHH!!

Gode råd mm. modtages på alle medier.. mobil, sms, email, telefon.. telepatisk.. alle former for kvalificerede råd er velkomne! Også LIGE nu.. vi er lidt frustrerede!

Her er et par videoer så de kloge hovede forhåbentligt har nogle gode råd eller meninger om hvad der sker.. er hun bare ikke klar?.. eller har hun ondt?..






Imorgen tager Rikke nok til dyrlægen og får hende checket igen, og Lørdag tager vi op til Cody igen med mindre andre har bedre idéer.

HVIS videoerne fungerer dårligt så er er links til YouTube med de samme videoer!

http://www.youtube.com/watch?v=ATtn6-9p5aI

http://www.youtube.com/watch?v=LdJKgIXylOo

onsdag, december 08, 2010

I morgen går det løs ! ! !

Bellis er nu på 8. dagen af sin løbetid - tror vi. Hun kan jo reelt være startet tidligere end vi har opdaget. Hun har ikke blødt så meget i dag, så vi satser på, at ægløsningen er i fuld gang!
Vi var til dyrlægen i mandags for at få fornyet Milos kastrationsstav og fik lige taget en slimprøve af Bellis. Her kunne dyrlægen se, at Bellis var tæt på ægløsning og anbefalede os, at køre forbi hanhunden i dag for at "få hans mening". Vi synes dog ikke, at Bellis virkede synderlig klar, så vi aftalte med Codys forældre, at vi ventede til i morgen. Vi havde dog kun lige taget den beslutning, da Bellis valgte at stå for Milo, der meget forsigtigt har bejlet til hende - han har jo fået nogle gevaldige øretæver de sidste par dage. Men i eftermiddag stod den på stand med halen til side og ok til at blive slikket lidt. Så vi krydser fingre for, at der kommer en parring i morgen og så en igen lørdag og derefter masser af små hvalpe 9 uger efter ;)