onsdag, februar 18, 2009

Nu med vinterfrakke...

At Bellis ikke hører det de hurtigste Puchmaxi'er på havnen, har vi vist fortalt om før. Nu har hun for alvor slået sin manglende begavelse fast ved at gå i så seriøs fæld, at hun i disse så "hunde"kolde tider, går rundt og minder mest om en Chinese crested!! Suk!!!

Da vi var til agilitytræning i søndags, frøs det lille pus rigtig meget. Jeg var nødt til at holde hende i bevægelse HELE tiden, ellers rystede hun som et espeløv. Efter træning lagde jeg hende ind i bilen og puttede hende i fleecetæppet, som jeg plejer, men da jeg kom ud en 20 min. efter, lå hun igen og rystede... Stakkels lille hårløse pige...

Jeg er ellers ikke meget for hunde med tøj på - det er mest for små selskabshunde der bor hos pensionister og så tossede tøsepiger, der forveksler deres chihuahua med en påklædningsdukke (men ellers har jeg ingen fordomme...) Men jeg kunne jo godt se at det ikke rigtig gik med hende i denne kulde og Henrik kunne slet ikke udholde tanken om, at den lille guldklump frøs, så i går smuttede vi ud og indkøbte en frakke til Bellis.
Det første sted vi var, havde de kun pink frakker med store sløjfer og heldragter i bedste army-stil. De enkelte der kunne komme i vores betragtning, fandtes ikke i hendes størrelse. Heldigvis var der større held i den næste biks. Her fandt vi en jakke, som selv jeg kunne leve med. Et sort enkelt dækken, uden for mange dikkedarer, vind og vand tæt, tilpas vamset (håber vi) og åndbar - Bellis var bare ikke begejstret!!!

Hun ligner i den grad en der skal skydes hver gang hun får den på!!! Da vi skulle ud på go'nat tissetur i går aftes, måtte jeg trække hende ud af døren. Til alt held måtte vi Bellis "veninde" Tilde - en dværgschnauzer på Bellis alder - lige uden for indkørselen. Tilde går også med dækken i disse tider - hun har nemlig heller ingen pels, men det skyldes nu, at hun lige har været til trimmeren. De to tøser snakkede muligvis lidt om deres "vinterfrakker" og lidelser dermed, og da vi gik videre var det med høj haleføring.
Bellis mener dog ikke, at man kan race og pjatte på samme måde med frakke. I hvertfald var hun mindre fjollet end normalt i dag, da vi var på stranden - tilgengæld tog hun revanche i haven da vi kom hjem.

Vi håber foråret snart kommer...