torsdag, december 02, 2010

Løbetid - 3 mdr. for tidligt

Puha, Bellis er gået i løbetid!!!
Vi troede jo ellers først det skulle være i februar eller marts, så vi havde god tid. Det er hendes 4 løbetid og de andre gange er der gået 9-10 mdr. imellem, så det troede vi også denne gang. Men pludselig var der blodpletter på sofaen... STREEEEESS!!!
Vi har jo måtte kigge os om efter en ny "kæreste" til hende og havde da også snakket lidt med en rigtig sød hanhund Cody (Tutlik's Bad Boy Cody), men intet var aftalt, han manglede stadig en patellaundersøgelse (+ øjne, hd og AA, som hans ejere gerne ville have foretaget) og de ville gerne hilse på Bellis inden. Ret uproffessionelt måtte vi jo så ringe til dem i går aftes, da vi havde opdaget det og høre hvordan de forholdt sig til en ny og noget fremskyndet plan.
Til alt held var de rigtig positive og ok med det. Cody skulle heldigvis til PL, HD og AA undersøgelse i dag. Patellaen er 0 og hofter og albuer ser gode ud - SKØØØØØNT!!!
I løbet af weekenden kigger Codys forældre forbi til en kop kaffe og hilser på Bellis (Cody bliver hjemme, så han ikke bliver helt kuldret) og så aftaler vi (forhåbentlig) de sidste detaljer om vilkår m.m.
Går alt efter planen parrer vi fredag eller i weekenden. Jeg tager nok Bellis en tur til dyrlægen fredag for høre hvor i forløbet vi er.

Så må der krydses fingre venner!
Ps. Vi håber snart at kunne lægge billeder ind af den udkårende Cody.