søndag, juli 06, 2008

Fødselsdagsfest











I morgen bliver Bellis og hendes søskende 1 år. I den anledning var Bellis, Bianca og Mirko med familie i dag inviteret ned til Brormand Tjalfe i Sorø for at fejre den store dag.
Kl. 7.45 i morges - mens vi stadig hyggede os i drømmeland - blev vi ringet op af Tjalfes mor Jane. Hun havde været dårlig med opkast hele natten og var ikke lige oplagt til at skulle holde fødselsdagsfest.

Det var jo helt foreståligt, men drøn ærgerligt. Vi lovede at give beskeden videre til Bianca og familie. Vi blev enige om, at de skulle komme ned til os i stedet, så kunne tøserne da få leget lidt. De kom ved 11-tiden og tøserne kastede sig som altid om halsen på hinanden, mens Milo kastede sig om halsen på sin ynglings Jennifer og Bjarne. Det er så dejligt at se, hvor glad han er for dem.
Bianca havde fødselsdagsgaver med til både Bellis og Milo. De fik hvert et lækkert fleecetæppe, Bellis fik et lyserødt og Milo et flot et med delfiner. Derud over var der en legeting til hver, som kan flyde, så dem må vi snart ned og prøve.

Vi gik en tur ned til stranden, hvor vi desværre ikke kunne være. Hundene må ikke komme på stranden i sommerperioden, men af og til når der ikke er nogle mennesker - typisk pga. vejret - går vi derned. Desværre var der mennesker på stranden i dag, trods det lidt overskyede vejr.
Heldigvis har vi jo indsøerne, så hundene fik badet alligevel.

Naive som vi var troede vi de ville være trætte, da vi kom hjem, men ak nej. Tøserne kører på Duracel! De pjattede og tumlede. Af og til kølede de sig lidt på de kølige fliser i skyggen.

Efter lidt te og brød mente Bjarne og Jennifer, at det var tid til at vende næsen hjemad, men Bianca var af en helt anden mening. Først måtte hun hentes ude i haven og bæres op til hovededøren. Mens de lige fik sko på var finken strøget igen. Så måtte hun atter en gang indfanges og sættes i snor. Noget slukøret traskede hun med ud af lågen, mens Bellis så betuttet efter hende. Men så var det alligevel tid til en laaang skraber!