lørdag, februar 09, 2008

Ny veninde - Lucia

Agility startede endelig op igen efter en laaang juleferie. Bellis var med der oppe, for en af de andre hundefører havde fået en lille cavalierhvalp Lucia (hun blev 8 uger den 13. december - Luciadag - der af navnet), så hende og Bellis skulle jo lege lidt.
Lige da vi kom, var Bellis mest interesseret i at lege med Chili, en (DK/SV gårdhund), men Chili var ikke helt enig. De fik dog løbet lidt sammen. Da Lucia kom var hun lidt trykket af de mange hunde og det nye sted. Men de fandt hurtigt melodien, Bellis og hende. Milo sagde kun "sgu" til hende en gang. Efter træning blev vi lidt nogen stykker, blandt andet Lucia og hendes 2 søstre, så hundene kunne lege og Bellis faldt lidt for den ellers noget tilbageholdende Milton. Hans ejer vil så gerne have en kooiker, men er lidt tilbageholdende pga. vi har fortalt, at de kræver masser af aktivering.

Bellis fik også øvet lidt balancebom og var rigtig godt til det. Hun skal nok blive en rigtig agilitystjerne.

tirsdag, februar 05, 2008

Passet af morfar og bedstemor

Da vi både skulle arbejde længe OG ud at spise med instruktørerne fra sejlerskolen (og vedhæng), mente vi, at det var bedst, at hundene blev passet. Morfar og bedstemor plager jo så ofte om at passe hundene og nu kunne vi så gøre dem, hundene og os selv glade.
Jeg kørte dem derhjem allerede ved 7.30 tiden. Bedstemor havde ikke kunne sove siden kl. 5, så de var oppe, i tøjet, havde vasket op og det hele. Milo gik straks ud i køkkenet og kiggede på køleskabet - jo jo, han ved godt hvor frikadellerne kommer fra.
Bedstemor havde naturligvis stegt frikadeller til ham, men mente dog. at det var lidt for tidligt. Milo lagde hovedet på skrå, og så kom dellerne ud af skabet ;o) (godt at jeg kun havde taget halv portion mad med til dem) Bellis havde ikke tid til at sige farvel, hun var allerede i gang med at lege med det medbragte legetøj inde i stuen.

Hundene var naturligvis glade for at se os igen, da vi hentede dem. Men de havde vist haft en rigtig dejlig dag. De havde fulgt bedstemors mor til lægen og gået en lang tur rundt i kvarteret. De havde fået griseører at guffe på og Bellis havde rigtig hygget på sofaen - dog uden øre, for der måtte de ikke komme op. De havde leget, kælet og puttet. Milo havde dog ikke sovet meget, men sådan er han jo, den lille velcrohund.

Blandt det medbragte legetøj var blandt andet nogle af de pivedyr, som bedstemor har givet dem - lidt en hævn ;o) Og den virkede, for hun lovet da, at det var slut med at købe, pivedyr og lign. larmende ting til dem - helt uden at jeg sagde noget.

søndag, februar 03, 2008

Fastelavn er mit navn...

Vi var i dag til fastelavn hos nogle venner, hvor der blevet slået katten af tønden. Hundene var selvfølgelig med. De var ikke klædt ud (det var vi heller ikke), men en af nabohundene, som var med var klædt ud. Jeg troede, den var skelet, men det vidste sig, at den vist nok var zebra, der kan man bare se.
Bag efter havde vi fælles spisning. Om Milo atter har ondt i ryggen eller hvad der stak ham, ved vi ikke, men han kunne tilsyneladende ikke klare børnene i dag, så han var lige efter dem to gange, inden vi valgte at tage ham i snor og sætte ham hos os inden det gik helt galt.
Bellis charmede som altid alle. Da der på et tidspunkt blev lagt et tæppe frem på gulvet til den lille Daniel, der er på alder med Bellis, skyndte Bellis sig at smide sig på tæppet, for det måtte da bestemt være til hende. Hun var meget interesseret i Daniels legetøj, Daniel var mere interesseret i Bellis og fik tilsidst hevet hende lidt for hårdt i pelsen, så hun valgte at gå et andet sted hen og lægge sig - uden tæppe :(
Vi sluttede en lang dag af med te og kaffe hos mormor og bedstefar.