søndag, december 12, 2010

Små blomsterbørn på vej???

Dyrlæge Birgitte Schjøth har plantet små blomsterfrø i Bellis. Nu er det så op til os, at vande og gøde dem, og krydse fingre for at de gror og blive til smukke blomster ;o)
Birgitte var meget positiv efter at have kigget på Codys sæd. Hun mener nok, at det skal lykkes os at få hvalpe denne gang.
Bellis var ikke helt vild med det at blive insemineret, i det hele taget var hun ikke helt vild med at skulle ind i Birgittes konsultation igen.
Cody derimod var rigtig dygtig til at blive tappet og stod fint stille imens. Han var også sød til at "støtte" Bellis, mens hun var på bordet. Hun hylede op igen, da Birgitte satte katetret op i skeden, Cody blev helt ked af det og pev lidt. Så stillede han sig over og kiggede på Bellis og hun ned på ham, som om han ville sige, at han var lige der og nok skulle passe på hende - åh, de var bare så søde.
Bag efter pjattede de lidt sammen. Det er helt ærgerligt, at de ikke skal have deres små hyrdestunder mere, de nød dem sådan.
Nu er der kun tilbage at krydse fingre... igen.

3. gang var ikke lykkens gang

Da jeg klagede min nød over min håbløse avlstæve, tilbød en af vores rigtig gode kooikervenner Jane at prøve, at tage Bellis med til Cody. Dels har Jane selv ladet sin han parre to gange og har derfor en smule erfaring, og dels stresser hun ikke helt så meget over dette projekt, som jeg gør, så måske det kunne hjælpe Bellis.
Efter endnu en hård nat, hvor Bellis og jeg har ligget på sofaen og Milo har pjevset og hylet som en ulv hele natten (over Bellis) i soveværelset, gav Bellis os en kæmpe forskrækkelse - hun afviste Milo i DEN grad. Shit, bare hun nu ikke havde smækket kagedåsen i.
Jane ankom og fedtede sig hurtigt ind hos den lille prinsesse. Godbidder og nus i lange baner, så var hun solgt. Så drog de to nye venner afsted til Cody.
Desværre bød dagen på samme show som igår. Han må komme op, men ikke ind. Kommer han ind, hyler hun og han bliver forskrækket og trækker sig. Suk...
Vi har derfor bestilt tid hos Birgitte Schjøth til kl. 17 i eftermiddag.

DET SKAL BARE LYKKES DENNE GANG!!!

En kæmpe tak til Jane, som bare uden videre hiver en dag ud af kalenderen, for at hjælpe os.
Det vil vi aldrig glemme - du er fantastisk.
Tusinde tusinde tak.