lørdag, august 22, 2009

Kooikerdag 2009

I dag har vi været til kooikerklubbens årlige kooikerdag. Vi skulle være i Langeskov på Fyn allerede kl. 8, så det var tidlig op. Vufferne der hurtigt har vænnet sig til at sove længe her i vores ferie, syntes det var midt om natten, at de blev hevet op og var noget utilfredse. Især den lille depri-tøs. Men op kom de og afsted med os.
Milo er blevet rettet i sin ryg to gange denne uge, så han skulle holdes i absolut ro og da Bellis alligevel ikke er til meget pt. fik de lov at blive i bilen det meste af tiden. Henrik skulle fotografere og jeg var optaget af diverse ting hele dagen. Ind imellem gejlede de hinanden op og satte en hylekoncert i gang, men ellers opførte de sig pænt - men det er vist ikke deres ynglings dag. Milo kvitterede med at spise resterne af vores morgenmad - 1½ sandwich, som vi ikke havde fået spist på vejen derover. Velbekomme Milo...
Bellis var en tur ude på plænen og lege med søster Bianca. Det fik hende til at glemme sin depression lidt - men faktisk synes vi allerede at det går lidt bedre med hende.
Selv om hundene ikke havde været meget på i løbet af dagen, var de godt trætte, da vi endlig satte næsen hjemad igen. Så snart vi startede bilen faldt de i søvn og vel hjemme orkede Milo ikke at bede om så meget som en enkel aktivitetsbold, det var bare godnat Ole!

onsdag, august 19, 2009

Falsk drægtig???

Vi har været lidt bekymret for Bellis de sidste par dage. Hun sover rigtig meget og er i det hele taget meget stille - hvilket jo bestemt ikke ligner hende... Hun virker på det nærmeste deprimeret!
Vi var oppe hos vores kiropraktiker Lone for at få rette Milos ryg igen igen. Vi nævnte det for Lone, som selvfølgelig straks tog et servicecheck på tøsen, men uden at finde noget. Så var det Lone spurgte om det ikke var ved at være en 9 uger siden hun havde været i løbetid og tjo... det passede jo meget godt (godt at andre har styr på vores lille piges cyklus, når vi ikke selv har!) Så Lone mener simpelhen, at Bellis er falsk drægtig. Hun har dog ikke nogen "hvalpe", hun ligger ned, men hormonerne raser tilsyneladende vildt og voldsomt i hende.
Stakkels lille pige...