lørdag, august 22, 2009

Kooikerdag 2009

I dag har vi været til kooikerklubbens årlige kooikerdag. Vi skulle være i Langeskov på Fyn allerede kl. 8, så det var tidlig op. Vufferne der hurtigt har vænnet sig til at sove længe her i vores ferie, syntes det var midt om natten, at de blev hevet op og var noget utilfredse. Især den lille depri-tøs. Men op kom de og afsted med os.
Milo er blevet rettet i sin ryg to gange denne uge, så han skulle holdes i absolut ro og da Bellis alligevel ikke er til meget pt. fik de lov at blive i bilen det meste af tiden. Henrik skulle fotografere og jeg var optaget af diverse ting hele dagen. Ind imellem gejlede de hinanden op og satte en hylekoncert i gang, men ellers opførte de sig pænt - men det er vist ikke deres ynglings dag. Milo kvitterede med at spise resterne af vores morgenmad - 1½ sandwich, som vi ikke havde fået spist på vejen derover. Velbekomme Milo...
Bellis var en tur ude på plænen og lege med søster Bianca. Det fik hende til at glemme sin depression lidt - men faktisk synes vi allerede at det går lidt bedre med hende.
Selv om hundene ikke havde været meget på i løbet af dagen, var de godt trætte, da vi endlig satte næsen hjemad igen. Så snart vi startede bilen faldt de i søvn og vel hjemme orkede Milo ikke at bede om så meget som en enkel aktivitetsbold, det var bare godnat Ole!

Ingen kommentarer: