søndag, februar 21, 2010

Agility stævne













Det er ikke meget vi har fået trænet agility i den sidste tid - en enkel gang siden november. Sneen ligger tungt på træningsbanen og spærrer for alt træning - æv, æv. Det var derfor ikke de store forventninger, vi havde til vores præstation til indendørsstævnet i Vallensbæk i dag. Det var dog ikke grunden til, at vi sprang banegennemgangen over til agilityløbet, men mere den, at Bente og jeg havde vurderet, at vi liiiige kunne sove lidt længere. Desværre var det lige 10 min. for længe, så lærte vi det på den hårde måde ;o(
Heldigvis var banen overskuelig og vi havde en del gennemløb til at lure den af inden vi skulle på. Bellis var supertændt! Så tændt, at hun tog det "lille hul" ved siden af hjulet, i stedet for hjulet i 2. forhindring -DIIIIIISK!!! ÆV... død ærgerligt, for hun løb helt fantastisk resten af banen, fuld fart frem, tog samtlige felter, som ellers ikke er hendes force og lavede flere flotte fremadsendelser (heller ikke en force), æv æv!
Så var der åben klasse i spring - bedst af 2 gennemløb. Bellis var stadig tændt og løb et RIGTIG flot gennemløb - fejlfri bane, desværre 10 sek. over banetiden (Hvad vi så end har brugt dem til...) Det allerbedste var, at hun tog posen uden problemer (den synes hun ofte er nemmere at løbe uden om). Kæmpe tilfredsstillelse og en 24. plads ud af 51.
Andet gennemløb endte desværre igen i en disk - Posen voldte finken kvaler, 3 væringer, men hun kom da igennem til sidst. I den samlede åbneklasse-konkurrence endte vi så på en 33. plads.Det var tydeligt at den unge dame var ved at være træt. Inden 2. gennemløb havde hun og Onkel Garlic været ude og gå sammen. Bellis er blevet rigtig glad for Garlic (ærgerligt, at de er så tæt i familie), så hun lagde op til leg. Garlic vidste ikke helt hvad hun ville og synes vist hun var en lidt for vild en, for han opgav hurtig at fange hende, da hun fløj rundt om ham i fuld fart. Derudover havde hun liiige skulle holde lidt styr på en løbsk "kælling" af en dansk-svensk oveni i alle de andre mange indtryk - jo dampbarnet var ved at dampe af... Hun blev lagt i bur og gik hurtig kold. Men vi manglede jo lige et gennemløb mere - den "almindelige" spring gennemløb.
Jeg overvejede lidt at trække hende, men hun var dog til at vække. På banen gearede hun op efter et par forhindringer og løb så rigtig godt - fedt! Men så gik hun i stå, lignede en der ikke lige kunne finde mig, fik så fært af noget nede i et hjørne og det måtte da lige undersøges inden hun kunne vende tilbage til "arbejdet" - vi kom i mål, fejlfri bane, men altså en igen 10 sek. over banetid - havde hun bare koncentreret sig, så havde vi måske... aaarh! Nå, men nr. 9 af 16 er vel også en ok placering.
SÅ var der altså også udsolgt hos den lille tøs! Mens jeg pakkede sammen, stod hun og gloede lige ind i væggen - der var mindst mulige stimuli at slås med ;o)
Hjemme ventede stakkels Milo, der rigtig havde savnet sin søster. Der blev kysset i stor stil, inden den lille stjerne gik i brædderne...
En rigtig hyggelig dag, der desværre ikke bød på første "pind", men tilgengæld nogle andre "småsejre" ;o)
Tak til Bente og Garlic for hyggeligt selskab og fotografering, til Annalise for hjælp og støtte på banen og til BKC Vallensbæk agility sport for endnu et rigtig godt arrangement.