fredag, april 23, 2010

Løbetid og parringsplaner



Så er Bellis endelig gået i den længe ventede løbetid!!!

Lørdag aften opdagede vi, at Bellis var gået i løbetid - noget vi har set frem til længe, MEGET længe! Til trods for at vi jo har planlagt det længe, så var der pludselig tusinde ting, vi pludselig skulle tage stilling til og finde ud af ;o) Jo jo, vi panikkede lige et kort øjeblik!

Vores hjerte havde jo ellers besluttet os for lille charmerende Villy, men så viste det sig, at Villy er en omsværmet herre og inden for en månedstid havde han parret 2 andre tæver... Der ville altså komme 3 Villykuld inden for ganske kort tid og det syntes vi var lige i overkanten.

Vi skiftede derfor hest i vadestedet til vores back-up Louis. Han var helt klar på at træde til. Vi mødtes tirsdag aften hos Louis (uden Bellis!) - for at checke det sidste og aftale de sidste detaljer. Louis helt klart en skøn hanhund. Han tog i mod os gøende, men faldt hurtig til ro, snusede lidt til os og ville så kæle. Efter ganske få min. lå han på ryggen og nussede herligt med Henrik - jo jo det skal nok blive nogle meget kælende hvalpe.

Med mindre Bellis pludselig kommer i brunst parrer vi dem tirsdag og torsdag. Jeg tager "blodprøver" af Bellis - tørre hende med en serviet - hver aften, så jeg kan holde øje med farve, mængde og konsistens. Hun bløder en del mere denne gang end de 2 tidligere og er meget træt og ugidelig. Vi skulle ellers til agilitystævne i morgen, men vi kommer nok til at trække os, hun er vist alt for ugidelig og skal heller ikke stresses for meget op inden parringen.

Så nu kan vi bare vente på at det bliver tirsdag....