lørdag, marts 15, 2008

På oplevelse med far..

I dag var Henrik og Bellis på "oplevelse" på Amager.. nærmere bestemt Kastrup Havn.. det var rigtigt spændende syntes Bellis!
Især at gå rundt på bådebroerne, og kigge ned i vandet! :-).. og så syntes hun det var lidt sjovt at få "Far" for sig selv, uden den irriterende storebror Milo.

Men da hun kom hjem var hun nu alligevel MEGET skuffet over ikke at finde Milo!.. hun faldt til sidst til ro, men da Mor og Milo kom hjem lidt senere, så var der ingen tvivl om hvem hun havde savnet mest MIIIILOOOO.. ok Mor fik også et kys, men Milo var et hit... og han så også ud til at nyde gensynet... hele 3 timer uden lillesøster ER jo hårdt!

Fø'sda' hos Tante Britta

I går aftes var vi til fødselsdag hos min veninde. Hundene er rigtig glade for hende. Hun har gået mange ture med os og hun har lært Milo alverdens ulykker - blandt andet at bide i tæerne! Hun er altid frisk på en go leg og det er jo ikke sådan at kimse af. Nu havde hun så inviteret til fø'sda' og hundene var selvfølgelig inviteret med. Bellis var lidt trykket i starten, hun har ikke været derhjemme før og der var en del mennesker, men vi fandt hendes tæppe frem og lagde i nærheden af os og så faldt hun til ro. Hun var dog slemt utilfreds med, at hun ikke måtte putte sig op i sofaen, for den så altså lidt varmere og blødere ud en det lille tæppe på gulvet. Hun prøvede en DEL gange, men blev "desværre" opdaget hver gang og sendt ned. Milo fik ikke sovet meget, han rendte -som altid- i rø... af Tante Britta hele aftenen og "hjalp" til i køkkenet.

fredag, marts 14, 2008

Selvbestaltet job- udført med stor selvtillid og engagement

Bellis har fået job! Selvbestaltet godt nok, men hun går op i det med liv og sjæl og selvtilliden fejler så absolut ingenting!
Jo Bellis er blevet personlig træner for fuglene nede på engen. Hver gang vi går dernede, motionerer hun fuglene - og hun er hård! Ingen får lov til at sidde på græsset og dovne, alle SKAL op og flyve og det er ikke nok bare at lette. Nej nej, de skal HELT op og gør de det ikke, så hopper den lille fis bare efter dem, i den grad overbevist om, at hun kan nå dem ;o) Det er et syn for guder!

torsdag, marts 13, 2008

Fridag med mor

Jeg er så småt ved at være gået i gang med mit (og 2 andres) bachelorprojekt. I dag var en "læse hjemme" dag. Så efter morgenlufningen og -maden, flyttede jeg ind med alle bøgerne, computeren, dynen og begge hunde på sofaen. Hundene hyggede herligt. Bellis på tværs henover mit bryst/mave og Milo skiftevis under dynen ml. mine ben og nede på gulvet til afkøling. Sådan gik det meste af dagen. Først hen ad kl. 15 vågnede vufferne op til dåd og vi måtte ud og strække ben og tømme blære m.m. Men så var det også retur på sofaen med os. En fantastisk hyggelig dag for os alle 3.