fredag, februar 04, 2011

Der er liv derinde

Forleden sad jeg med hånden på Bellis mave for at mærke, om jeg kunne mærke liv derinde. Jeg syntes jeg mærkede noget, men var ikke helt sikker, det kunne også bare være lidt sitren fra Bellis. I dag prøvede jeg så igen og denne gang var der ingen tvivl - der var noget der rørte sig derinde, sparkede, nærmest kriblede. Kort efter prøvede Henrik også og han var heller ikke i tvivl. "Det føles som små museben" sagde han ;o)
Så nu er det spændende om det er mus eller hvalpe der kommer ud om en uge+ ;o)

tirsdag, februar 01, 2011

Så er vi klar!

Bellis virker nu mere besværet af maven, hun puster lidt mere, ind imellem med lidt lyd på, jeg tror bare, det er for at få lidt opmærksomhed. Hun gider ikke lege med Milo mere, til hans store fortvivlelse, men morgenmøsserne hygger de stadig med. Hun lægger sig forsat ud støt og roligt. Vi har desværre ingen badevægt i huset, så vi kan ikke rigtig se, hvor meget hun har taget på. Jeg vil dog se, om jeg ikke kan låne en med hjem fra mit arbejde.
Patterne vokser også, 4 af dem er rigtig store og vi har opdaget en ekstra! Vi har hele tiden talt 8, men hun har rent faktisk 9 ;o)
De seneste par dage har stået i klargøringens tegn. Vi har lånt en hvalpekasse og varmeplade af Ulla Mortensen, kassen er samlet og sat op, flyttet rundt flere gange sammen med resten af stuens inventar og nu endt der, hvor vi tror den står bedst, men den kan sikkert sagtens nå, at komme rundt et par gange mere ;o) Vi må konstatere at vores stue ikke er den bedst indrettede til hvalpekasser, der er vinduer og døre alle vegne og der hvor der ikke er står en brændeovn! Vi har rendt rundt med stearinlys for at checke for træk. Da stuen kun er opvarmet af brændeovnen, har vi investeret i en elovn, der skal stå ved hvalpekassen.
Bellis sover i vores seng, så for at hun ikke skal hoppe op og ned af den med den store mave og sætte fødslen for tidligt i gang, har vi nu taget benene af sengen og fjernet topmadrassen, så nu ligger vi på en springmadras på gulvet!
Diverse remedier til fødslen er blevet indsamlet og indkøbt - lige fra sytråd, vægt og handsker til køkkenrulle, havregryn og eksplorationscreme, alt står nu fint i en kurv og venter. Bellis har fået ormekur og klippet negle. Hun mangler dog at blive klippet lidt på maven, så hvalpene kan komme til patterne.

Jo, vi er RET klar, men venter GERNE de sidste 11 dage. Puuuuuh, det er bare SÅ spændende....