fredag, september 14, 2007

Udstilling + LEGE VIDEO!

Idag har Bellissima været med på udstilling... eller det er jo ikke en rigtig udstilling, for der må hun ikke komme endnu (hunde skal være min. 12 uger) Men idag var opstillings dag, så der kunne hun godt komme med.
Vi mødte kl. 9 og Bellis hilste pænt på alle de mange mennesker, der gerne ville klappe, nusse, gramse og bære. Hun hilste også pænt på Alberte (dværggravhund på 10 ½ år), men da Alberte skyndte sig at ignorere Bellissima - hvalpe er ikke lige hendes stil, stillede Bellissima sig op og gøede. Ja, man finder sig jo ikke i hvad som helst.
Efter en ½ times beundring var Bellissima grydeklar og lade sig pænt til at sove i "teltet" (stofbur). Det var første gang at lågen blev lukket, men det var ok. Her sov hun så, mens jeg pakkede ud, stillede op og spiste frokost. Kl. 13.30 overvejede hun at vågne lidt. Hun legede lidt rundt i "teltet" og fik lidt at spise.
Så var hun klar til endnu en omgang undersøgelse af omgivelserne og hilsen, charmering, leg og grams.
På vej hjem i bilen sov hun atter tungt.

Hjemmevideo
Hjemme ventede "storebror" med længsel. Det var tydeligt, at han havde savnet hende. Skønt! De to legede længe herligt sammen i kurven - ja hvorfor bruge det store hus, vi har købt til dem, når man kan klemme sig sammen i en kurv.

Se videoen herunder
Klik på den lille knap med pilen for at starte den.
PS: den er optaget med mobiltlf så kvaliteten er ikke i top



Nu sover det lille pus igen, mens Milo af og til kigger til hende for at se, om hun mon snart vil lege igen. ;o)

onsdag, september 12, 2007

Gennembrud!!!

Så skete det!!! Det er helt vildt!!! Der har været små tegn i de sidste par dage, men at det allerede sker nu er helt fantastisk!!! Hvor er det dejligt!!!





Milo har leget med Bellis!!!

Han prøvede flere gange at kaste noget legetøj foran hende, men hun forstod det ikke rigtigt. Så rystede han det foran hende og gik tæt forbi hende... ingen reaktion. Det er jo svært, når man den første uge konstant blev kanøflet blot for at eksistere og så pludselig på et par dage er bøtten vendt! Bedre bliver det heller ikke, når Milo ofte "leger med lyd" - især trækkelege får en let knurren på... det forvirrer selvfølgelig Bellis en del.

Senere prøvede han at daske lidt til hende, hun vidste stadig ikke hvad han ville, så lagde han sig ned og daskede og nappede hende let. Til sidst lå han helt omme på ryggen og så tøede damen lidt op. De legede lidt, men så kom Bellis til at bide lidt for hårdt og så blev hun skældt ud igen. Ak det er ikke nemt at være 9 ½ uge.

Da alt dette skete, var jeg ikke lige i nærheden af et kamera og jeg turde ikke rejse mig for ikke at forstyrre dette fantastiske spil, der foregik lige der for næsen af mig, jeg måtte bare sidde og nyde det.

Til alt held gentog de successen her til aften. Henrik hjalp Bellis til at forstå at hun skulle tage fat i aben (legetøjet) og holde fast, når Milo kom med det. Og SÅ legede de. Flere billeder kan ses på hjemmesiden.

Vi var ret sikre på at de to nok skulle finde melodien før eller siden, men vi regnede med at det først ville komme, når Bellis var blevet lidt større og mindre hvalpet. Men det gælder os meget at det allerede er sket - vi er flyvende...

tirsdag, september 11, 2007

Soppetur og hvalpetræning

På vores morgentur kom vi forbi Milos ynglings badested. Et lille strandlignende sted ned til en af søerne. Vi gik derned og Milo badede som altid. Bellis var lidt forsigtig med vandet i starten, men legede dejligt i sandet/mudderet. Senere var hun dog ude og soppe lidt. Vi havde en rigtig hyggelig morgen alle 3 i det dejlige solskin.

Her til aften startede Bellis til hvalpetræning i Kooikerklubben. Her mødte hun sine to brødre, Mirco og Tjalfe. De hyggede sig rigtig meget sammen. Lidt træning blev det også til, og terroristen klarede sig rigtig godt, selv om hun synes de andre hunde var MEGET spændende. Under pausen gik Bellis dog i coma og så var det slut på den træning.

mandag, september 10, 2007

Agility

Idag har Bellissima været med Milo til agility. Her mødte hun en masse af de hunde, han træner med. Når der ikke var for mange på en gang, var det ganske hyggeligt og ellers var der altid et par menneskeben man kunne gemme sig bag - eller nogen der gad tage en op og nusse. Hun blev virkelig beundret og "dikke-dikket".
Under selve træningen sov hun.
Da den var slut vågnede hun op igen og hilste lidt på hundene igen. Hun kastede sin kærlighed på Snuggi, som ellers normalt har panisk angst for hvalpe, men som hilste pænt på Bellissima. Hun var dog ikke pjattet med at være Bellissimas udvalgt.

Vi synes idag at have set tegn på, at Milo for alvor overvejer at acceptere Bellissima.
Hun har fået lov at slikke ham kort i mundvigen, de har ligget tæt (under 30 cm) på sofaen og han har "hilst" på hende flere gange. En enkel gang virkede det som om han forsigtigt lagde op til leg. Hun gik dog, meeeeen - vi håber på det bedste. Hun har dog også fået lidt skæld og smæld, men ikke så voldsomt som ellers.

søndag, september 09, 2007

Bernstorffparken

Vi mente, at Bellissima savnede nogen at lege med. Milo gider hende jo stadig ikke, så hun er lidt i underskud. Vi tog derfor hende og Milo med en tur i Bernstorffparken. Det er en dejlig stor park med både åbne grønne arealer og skov og det bedste af det hele - hundene må være løse. Det er et af Milos ynglingssteder og det så også ud til at Bellissima nød det.

Hun var lidt betuttet i starten og ville helst bare hænge på min arm. Den første hund hun hilste på var en Border collie unghund. Hende var hun ikke meget for. Så mødte vi en Bichon havanais, den kunne hun godt lide. Samtidig kom en lille Jack russel terrier. Den var hun helt pjattet med, men den ville hellere snakke med bichonen. Bellissima gjorde sig rigtig til for ham, lagde op til leg og kastede sig så om på ryggen. Det var ret sjovt at se på. Hun fik løbet en del og så ud til at hygge sig gevaldigt.

Vi gik lidt videre og mødte så en sort lab. Den var noget vild, så den måtte den lille prinsesse lige sige fra overfor. Hun er sgu ikke bange af sig den lille fis.

Lige inden vi kørte hjemad mødte vi en 8 ½ ugers gammel boxerhvalp. Der var dog ikke meget spræl i de to, for de var begge MEGET trætte.

Fra parken kørte vi til lejligheden for at gøre den ren. Bellissima sov hele eftermiddagen, så hun var ganske nem at have med.