fredag, september 14, 2007

Udstilling + LEGE VIDEO!

Idag har Bellissima været med på udstilling... eller det er jo ikke en rigtig udstilling, for der må hun ikke komme endnu (hunde skal være min. 12 uger) Men idag var opstillings dag, så der kunne hun godt komme med.
Vi mødte kl. 9 og Bellis hilste pænt på alle de mange mennesker, der gerne ville klappe, nusse, gramse og bære. Hun hilste også pænt på Alberte (dværggravhund på 10 ½ år), men da Alberte skyndte sig at ignorere Bellissima - hvalpe er ikke lige hendes stil, stillede Bellissima sig op og gøede. Ja, man finder sig jo ikke i hvad som helst.
Efter en ½ times beundring var Bellissima grydeklar og lade sig pænt til at sove i "teltet" (stofbur). Det var første gang at lågen blev lukket, men det var ok. Her sov hun så, mens jeg pakkede ud, stillede op og spiste frokost. Kl. 13.30 overvejede hun at vågne lidt. Hun legede lidt rundt i "teltet" og fik lidt at spise.
Så var hun klar til endnu en omgang undersøgelse af omgivelserne og hilsen, charmering, leg og grams.
På vej hjem i bilen sov hun atter tungt.

Hjemmevideo
Hjemme ventede "storebror" med længsel. Det var tydeligt, at han havde savnet hende. Skønt! De to legede længe herligt sammen i kurven - ja hvorfor bruge det store hus, vi har købt til dem, når man kan klemme sig sammen i en kurv.

Se videoen herunder
Klik på den lille knap med pilen for at starte den.
PS: den er optaget med mobiltlf så kvaliteten er ikke i top



Nu sover det lille pus igen, mens Milo af og til kigger til hende for at se, om hun mon snart vil lege igen. ;o)

Ingen kommentarer: