onsdag, september 12, 2007

Gennembrud!!!

Så skete det!!! Det er helt vildt!!! Der har været små tegn i de sidste par dage, men at det allerede sker nu er helt fantastisk!!! Hvor er det dejligt!!!





Milo har leget med Bellis!!!

Han prøvede flere gange at kaste noget legetøj foran hende, men hun forstod det ikke rigtigt. Så rystede han det foran hende og gik tæt forbi hende... ingen reaktion. Det er jo svært, når man den første uge konstant blev kanøflet blot for at eksistere og så pludselig på et par dage er bøtten vendt! Bedre bliver det heller ikke, når Milo ofte "leger med lyd" - især trækkelege får en let knurren på... det forvirrer selvfølgelig Bellis en del.

Senere prøvede han at daske lidt til hende, hun vidste stadig ikke hvad han ville, så lagde han sig ned og daskede og nappede hende let. Til sidst lå han helt omme på ryggen og så tøede damen lidt op. De legede lidt, men så kom Bellis til at bide lidt for hårdt og så blev hun skældt ud igen. Ak det er ikke nemt at være 9 ½ uge.

Da alt dette skete, var jeg ikke lige i nærheden af et kamera og jeg turde ikke rejse mig for ikke at forstyrre dette fantastiske spil, der foregik lige der for næsen af mig, jeg måtte bare sidde og nyde det.

Til alt held gentog de successen her til aften. Henrik hjalp Bellis til at forstå at hun skulle tage fat i aben (legetøjet) og holde fast, når Milo kom med det. Og SÅ legede de. Flere billeder kan ses på hjemmesiden.

Vi var ret sikre på at de to nok skulle finde melodien før eller siden, men vi regnede med at det først ville komme, når Bellis var blevet lidt større og mindre hvalpet. Men det gælder os meget at det allerede er sket - vi er flyvende...

Ingen kommentarer: