søndag, september 09, 2007

Bernstorffparken

Vi mente, at Bellissima savnede nogen at lege med. Milo gider hende jo stadig ikke, så hun er lidt i underskud. Vi tog derfor hende og Milo med en tur i Bernstorffparken. Det er en dejlig stor park med både åbne grønne arealer og skov og det bedste af det hele - hundene må være løse. Det er et af Milos ynglingssteder og det så også ud til at Bellissima nød det.

Hun var lidt betuttet i starten og ville helst bare hænge på min arm. Den første hund hun hilste på var en Border collie unghund. Hende var hun ikke meget for. Så mødte vi en Bichon havanais, den kunne hun godt lide. Samtidig kom en lille Jack russel terrier. Den var hun helt pjattet med, men den ville hellere snakke med bichonen. Bellissima gjorde sig rigtig til for ham, lagde op til leg og kastede sig så om på ryggen. Det var ret sjovt at se på. Hun fik løbet en del og så ud til at hygge sig gevaldigt.

Vi gik lidt videre og mødte så en sort lab. Den var noget vild, så den måtte den lille prinsesse lige sige fra overfor. Hun er sgu ikke bange af sig den lille fis.

Lige inden vi kørte hjemad mødte vi en 8 ½ ugers gammel boxerhvalp. Der var dog ikke meget spræl i de to, for de var begge MEGET trætte.

Fra parken kørte vi til lejligheden for at gøre den ren. Bellissima sov hele eftermiddagen, så hun var ganske nem at have med.

Ingen kommentarer: