onsdag, december 26, 2007

2. juledag

2. juledag var der fuldt program. kl. 10 var vi inviteret til brunch hos mormor og bedstefar og om aftenen til julefrokost hos onkel Claus og Tante Kirsten. Vi vurderede at det ville blive FOR meget for hundene at komme med til begge ting, da der ville være hundeglade børn begge steder. Vi lod derfor hundene være hjemme, mens vi var hos mormor og nøjedes med at tage dem med til Ølstykke.

Her ventede 4 glade børn (3 + en legekammerat), samt farmor og Kvik. Bellis kastede sig straks over Kvik, der rynkede lidt på næsen af hende. Til vores overraskelse var Milo også glad for at se Kvik, vi troede ellers han var lidt træt af ham.

Under træet lå en fin hundekiksdåse til Bellis og pigerne havde fundet en enlig tigerfodssutsko, som de havde gemt til Bellis. Den var hun så vældig glad for at hun stort set har leget med den siden. Den dufter også så herligt af sure tæer ;o)

tirsdag, december 25, 2007

And på menuen...

Juleaften forløb dejlig stille og roligt og meget meget hyggeligt.
Der duftede jo fantastisk i hele huset det meste af dagen af and og andet lækkert julemad. Hundene tog det pænt. De var lidt med i køkkenet af og til, men opførte sig pænt. De blev belønnet med lidt andehjerte, -krås og -hals i deres mad - og det var noget de kunne lide, de var dybt optaget af at spise deres EGEN mad alle 3 og havde bestemt ikke tid til at vandre rundt og bytte, som de plejer. Selv den lille meget lidt madglade Bellis, der normalt kan være timevis om at spise en portion og som går fra skålen 100 gange undervejs, veg ikke fra den førend den var tom! Måske skulle vi servere and hver dag?!? ;o)

Resten af aftenen puttede hundene og nød ro og stilheden, og at vi sad stille ned , så de kunne putte med os.

1. juledag startede tidligt, som altid. Milo har ikke helt forstået at det er ferie, så han står stadig op kl. 6 og vil gerne ud. Han er dog helt med på at vi så skal sove igen bagefter, især hvis han kan lokke en af os ned på sofaen med en dyne (der må man putte under dynen, det må man ikke i sengen) Bellis er bestemt ikke nogen A-hund. Hun elsker at sove længe og selv om hun er vågen, kan hun ligge længe og gasse sig i sin seng. Hun bliver nu hevet med ud om morgenen alligevel... Efter turen puttede hundene og jeg på sofaen. Fra sofaen kunne vi høre Farmor og Kvik, når de vente sig i sengen eller snorkede. Bellis var MEGET interesseret i hvad det var for lyde, der kom inde fra værelset, men gik dog ikke derind. I stedet løb hun frem og tilbage mellem værelset og mig. Først da Farmor begyndte at stå op, løb Bellis ind til hende og hoppede lidt på hendes mave... ;o)
Allerede ved 7.30 tiden begyndte Milo, at ville ud igen. Jeg trak den lidt i ørerne, men måtte tilsidst overgive mig. Det viste sig at han havde fået lidt dårlig mave, formodentlig pga. anden aftenen før. Bellis havde ingen problemer og Milos mave var da også fin igen her i eftermiddag.

I eftermiddag, efter at Farmor og Kvik var taget til fam. i Ølstykke, tog vi en tur i Ryet skov ved Værløse. Det er en helt fantastisk skov. Meget anderledes og meget hyggelig. Den ligger ned til Farumsø. Bestemt anbefalelsesværdig! Desværre må hundene ikke gå løse - blandt andet fordi der er masser af vildt derude. Det gjorde nu ikke så meget, hundene opdagede det næsten ikke, de var så optaget af alle de dufte... Da vi kom ned til søen (der er ikke så meget vildt der) havde vi glemt, hvad det var der stod på skiltet...Ak ja, sådan kan det gå!

Hjemme igen var det fodringstid og nu putter to trætte vuffer på sofaen.

mandag, december 24, 2007

Besøg af Bedsterne

Farmor og Kvik er på besøg i øjeblikket. Det nyder alle hundene, selvom Bellis synes at Kvik er kedelig, for han gider ikke lege med hende. Tilgengæld har de to en aftale om at bytte mad, så Bellis får Kviks seniorfoder og Kvik hendes hvalpefoder... Vi har et hyr med at holde dem til deres egen mad, men der sker jo ikke noget ved at de bytter et par dage.

I går var havde vi stor-have-dag. Vi fik klippet lidt af hækken i indkørslen og ryddet både indkørsel og forhave for blade. Det blev rigtig pænt. Hundene hyggede sig i haven det meste af tiden. Lille Bellis "Ryge", lavede sit eget havearbejde og gravede diverse steder, hvor det egentlig ikke lige var tiltænkt!

Senere kom Mormor og Bedstefar til kaffe. Så blev der rigtig hygget. Hundene var dejlig trætte efter havearbejdet, så de fandt en hver de kunne putte med. Bedstefar Jørgen havde som altid sit kamera med og tog nogle gode billeder af Bellis - de ligger på vores hjemmeside.

I dag har vi haft min veninde og hendes to drenge på 6 og 9 på besøg til risengrød, så vi kunne bytte gaver. Bellis troede straks, at børnene kom for at lege med hende, men blev slemt skuffet, de er nemlig ikke særlig glade for hunde - nærmest bange.

I aften holder vi julen herhjemme sammen med Farmor og Kvik - en dejlig rolig aften.

Vi vil ønske jer alle
både to- og firbenede

en rigtig glædelig jul.