lørdag, april 05, 2008

På indkøbstur og moleræs i Køge

Hundene er så småt ved at have spist deres Barf-fodersending. Vi er ikke videre imponeret over produktet. Godt nok er Milos afføring ikke mere så tynd, som den var før - tilgengæld er den nu, for det meste, STEN hård hos dem begge. Og når vi siger STENhård, ja så mener vi virkelig STENhård. Vi kan nogen gange se, at det nærmest gør ondt, når det skal ud. Den der fantastiske forandring, der skulle ske med hundene allerede få dage efter, at de havde skiftet foder, er udeblevet. Der er ikke kommet mere energi i hundene (der KAN jo ikke komme mere energi i Bellis, uden at hun letter!!!) og Milos "irritation" over andre hanhunde og hvalpe har heller ikke ændret sig. Dertil kommer, at vi synes det er lidt besværligt, så den eneste fordel vi kan se, er at hundene synes, det smager fantastiskt! Men mon ikke de også vil synes det om andre fodertyper? I hvert fald har vi besluttet at skifte tilbage til Olivers. Der er servicen også meget bedre. DXP tager kun telefonen en gang imellem, de kan ikke rigtig sige noget om, hvilke af deres produkter der er de bedste til forskellige ting, og mails besvarer de overhovedet ikke - tiltrods for at de skilter med at man bare kan kontakte dem.
Nå, men jeg havde dog læst at de var begyndt at sælge det i nogen Maxizoo butikker - blandt andet Køge. Så vi kørte en lille tur til Køge og tankede lidt "pølser" op, så der er noget til overgangen og til "jubiiidage" senere hen.
Så vidt vi husker, har Bellis aldrig været i en butik før, men det var da helt sikkert lige hende. Slaraffenland mente hun, legetøj, mad og andet spændende over det hele...
Efter shopperiet kørte vi ned til havnen og gik en tur. Bellis elsker at gå på molerne og kigge ned i vandet. Hun skal kigge ned alle steder - ca. for hver 2. skridt. Hun var lige i sit es og var slet ikke til at styre. Vi fandt et lille stykke strand med lavt vand laaangt ud. Her kunne de lige krudte lidt af - og det gjorde Bellis i hvert fald... eller hun prøvede, der var bare så meget krudt, at hun slet ikke kunne løbe tør. SUK... Hjemme igen blev hun sendt i haven og løbe mere energi af...

torsdag, april 03, 2008

Jubiii - Et hvalpefortsætterhold er oprettet

Så kom der endelig besked fra DKK kreds 1 om at Bellis skal til træning. Det hjalp at brokke sig lidt til formanden... eller også passede det bare. I hvertfald skal vi starte i næste uge.
Jeg har ellers virkelig været omkring med forskellige ideer til træning og forskellige klubber.
Først ville jeg sende hende til apportering i en jagtklub, men de gik tilsyneladende glip af årtusindeskiftet, så de vil ikke have at jeg bruger godbidder og klikker til deres træning! Det blev hurtigt droppet. Så fandt jeg en klub her i Ishøj, der laver "blød" agility, det betyder at hundene kan deltage fra de er kun 9 mdr. Der er Bellis meldt til, men de starter først i uge 20, så der er lidt til endnu. Så faldt jeg over en brugshundeklub, der træner alle racer! Deres træningsprogram er lig politihundeforeningens kåringsprogram og indeholder blandt andet stop af stokke- og pistolbevæbnet person. Kan I ikke lige forstille jer min lille søde feminine prinsesse stoppe en bevæbnet person? ;o) Jo jo, den tanke er endnu ikke udelukket. Instruktørerne har sågar lige været på klikkerkursus og de gik meget stærkt ind for godbidder, så...
Ellers overvejer jeg rally til hende. De starter snart et hold i Ølstykke, men jeg er ved at være lidt træt af at køre så langt hver gang, så jeg prøver at finde noget tættere på. Måske skal jeg overveje Tåstrup agility klub igen. Der var jeg ude og kigge, da jeg skulle finde en agility klub til Milo. Men jeg kunne ikke lide den ene instruktør, så det blev ikke der. Men måske er de andre bedre. De har også rally, ved jeg.
Nå, men først og fremmest glæder vi os til hvalpefortsætter på tirsdag - gode ideer modtages.

tirsdag, april 01, 2008

I skoven ved Rådvad




Far var tidligt hjemme så vi kørte alle 4 op til Rådvad og gik en dejlig lang tur. Det var vist lige hvad hundene trængte til. De spurtede rundt med næserne i jorden og tumlede dejligt.
Nede ved åen plaskede Bellis lidt i vandet og mudrede sig dejligt til. Vejret var skønt og vi nød alle turen.

søndag, marts 30, 2008

Den allersidste dans... for denne gang

Det var sidste danseundervisningen i dag. Forhåbentlig kommer der snart et nyt hold. Bellis er lidt "træningsløs" pt. og så lige nu hvor hun har rigtig godt af at komme lidt ud og lære lidt - OG BRÆNDE KRUDT AF!!! Hvalpefortsætterholdet i DKK har tilsyneladende laaange udsigter, men heldigvis har vi fået lov til at komme ned på Bentes kooikerhold og træne de sidste par gange inden det også er slut. Bente har endog været SÅ venlig at flytte det til Ishøj ;o)

Nå, men vi startede med at være de eneste på holdet, der var til træning. Det var jo rigtig hyggeligt. Vi varmede op med lidt kendte øvelser, derefter øvede vi "hund på ryg". Det kan Milo godt, så hans blev ændret til "over - under" og "8-tal" mellem armene, mens jeg stod på alle 4. Bellis kæmpede lidt med "hund på ryg". Vi nåede mest til at få forpoterne op, men et par enkelte gange var hun helt oppe.
Så kom der endnu en hund - tempelhunden Mischa. Normalt har han sin mor med, men hun var forhindret så han havde taget sin far med i stedet. Farmand var desværre gået den forkerte vej, da han stod af toget, så han havde været ude på en længere tur.
Da det var sidste træningsgang, sluttede vi lidt før og spiste kage og drak kaffe/te/sodavand og hyggede, mens hundene fik tørrede fisk og legede. Pludselig var der en der dunrede på yderdøren. Det var selvfølgelig Bente og Dina. De kom ind og så gik sladderen videre. Til sidst blev vi (mig og hundene) smidt ud, for nu kom det næste hold, suk.