torsdag, marts 20, 2008

Påskefrokost

Idag var vi til påskefrokost hos Henriks bror, svigerinde og deres 3 børn. Børnene, især tvillingepigerne på 9, er vilde med hundene, specielt Bellis, der også elsker pigerne. Efter maden gik Farmor og pigerne en tur med begge hunde. De gik over på en boldbane, hvor pigerne legede hest med hundene. Ikke at de red på dem, men de fik dem til at trave, galopere og skridte, gik volter og meget mere. Milo legede med et stykke tid, så gad han altså ikke det pjat mere, men Bellis nød opmærksomheden og det at løbe rundt. Senere var de ude i deres have og lege heste igen. Her meldte Milo pas, så han kom hurtigt ind igen, mens Bellis igen spurtede rundt og var hest. Det var en meget træt "hest", vi havde med hjem om aftenen.

tirsdag, marts 18, 2008

Rigtig sne!!










Så blev det alligevel vinter! Midt i påsken! Vi vågnede op til en flot dyne af sne. Far og vufferne gik en laaang morgentur, mens mor prøvede at vågne. Bellis har kun oplevet et lille drys sne, men var lettere upåvirket af den kolde hvide dyne. Hun opfattede det vist mest som sand, i hvert fald legede hun sandlege i det - dvs. spurtede og kaster sig ned med forbenene fremme... Det skal vist ses...

Allerede om formiddagen var det meste af det væk og tilbage var kun sjap og søle. Vi mødte en lille pige med sin far eller bedstefar - og en kælk på vores formiddagstur. De var vist liiige et par timer for sent på den, men ville nu ud og se om de kunne finde en lille plet. Vi ønskede dem pøj pøj med projektet.

søndag, marts 16, 2008

Laaang søndag

Puha, sikke en lang og dejlig dag Bellis har haft i dag. Først var vi til dans og fik trænet en masse nye spændende ting. Bellis var en rigtig fjollerøv, der brugte rigtig meget tid på ryggen, hvor hun sagde sjove lyde.
På vejen hjem måtte vi liiige nappe en cache, da mor skulle bruge den TB (travel bug) der lå der. Cachen lå ved en lille sø og en stor plæne og Bellis gav sig til jagte mus og var slet ikke til at få med hjem igen.
Vel hjemme var vejret så fantastisk, at vi besluttede at tage teen på terrassen. Hundene nød at være ude, men Bellis havde ingen ro og "nullede" rundt i haven, mens Milo fandt en plads i solen at slappe af på. Efter teen, gik der havearbejde i den. Der er et lille vandhul i forhaven, som vi valgte at dække til med en plade, da vi fik Bellis. Den fjernede vi i dag, da vi vurderede, at hun nu er så stor, så hun ikke "drukner" i den. DEN var dæleme spændende. Tøsepigen hyggede sig i timevis med at "fiske" i den - se videoen. Vi har nu døbt det "Bellis badekar" ;o)

Senere på eftermiddagen gik mor i gang med at klippe elefantgræs ned i baghaven. Det MÅTTE Bellis bare være med til. Når jeg havde klippet de lange strå af, slæbte hun dem væk... Ihvert fald nogen af dem. Sværere blev det, da de skulle fyldes i sække, for så snart jeg tog fat i nogen af dem for at putte dem i sække, tog hun fat i den anden ende og trak. Sjov leg for hende, møg belastende for mig. Hvis sækken væltede var hun straks i gang med at hive stråene ud igen. SUK!!!
Kl. var omkring 16 inden vi var færdige og gik ind igen. Der havde Bellis været i gang siden kl. 8-9 stykker. Hun måtte da være træt nu! Men for at det ikke skulle være løgn, kickstartede hun Milo lige inden vi skulle ind og tog en megafræser rundt i haven, sådan en I ved, hvor hun bare løber og løber og løber, rundt og rundt og rundt. Men SÅ gik hun også ind og væltede om på sofaen!