mandag, december 24, 2007

Besøg af Bedsterne

Farmor og Kvik er på besøg i øjeblikket. Det nyder alle hundene, selvom Bellis synes at Kvik er kedelig, for han gider ikke lege med hende. Tilgengæld har de to en aftale om at bytte mad, så Bellis får Kviks seniorfoder og Kvik hendes hvalpefoder... Vi har et hyr med at holde dem til deres egen mad, men der sker jo ikke noget ved at de bytter et par dage.

I går var havde vi stor-have-dag. Vi fik klippet lidt af hækken i indkørslen og ryddet både indkørsel og forhave for blade. Det blev rigtig pænt. Hundene hyggede sig i haven det meste af tiden. Lille Bellis "Ryge", lavede sit eget havearbejde og gravede diverse steder, hvor det egentlig ikke lige var tiltænkt!

Senere kom Mormor og Bedstefar til kaffe. Så blev der rigtig hygget. Hundene var dejlig trætte efter havearbejdet, så de fandt en hver de kunne putte med. Bedstefar Jørgen havde som altid sit kamera med og tog nogle gode billeder af Bellis - de ligger på vores hjemmeside.

I dag har vi haft min veninde og hendes to drenge på 6 og 9 på besøg til risengrød, så vi kunne bytte gaver. Bellis troede straks, at børnene kom for at lege med hende, men blev slemt skuffet, de er nemlig ikke særlig glade for hunde - nærmest bange.

I aften holder vi julen herhjemme sammen med Farmor og Kvik - en dejlig rolig aften.

Vi vil ønske jer alle
både to- og firbenede

en rigtig glædelig jul.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Det er nu hyggeligt med en hundejul