søndag, april 27, 2008

Trylleskoven

Kooikerklubbens sjællandske hvalpehold havde afslutning og den blev vanen tro afholdt i Trylleskoven. Det plejer at være rigtig hyggeligt, så på trods af at Bellis var en anelse træt efter besøget hos Søster Bianca, så stod vi tidligt op og kørte i Trylleskoven med de andre kooikere. Vi prøvede at klatre på, springe over og kravle under træstammer, lavede sit, dæk, stå på skråninger og fandt de fantastisk godbidstræer, hvor der vokser godbidder mellem barken på træstammerne. Vi sluttede af med et skjult indkald og mens de tobenede fik kaffe og kage, holdt de 4-benede frikvarter. Vi sluttede af med en badetur på stranden, men det var dog kun de 4-benede der var i.
Efter et par timers tiltrængt søvn, måtte vi atter på farten. Henriks bror havde fødselsdag og havde inviteret til kaffe og kage og senere grill.
Det blev en noget anderledes fødselsdag end beregnet, men det er en lang historie, som jeg vil skåne jer for her. Bellis legede lidt med ungerne, men var noget træt, så da Peter lagde sig i en liggestol, hoppede hun hurtigt op til ham og krøllede sig sammen. Hun var mest til at putte.

Ingen kommentarer: