tirsdag, januar 01, 2008

Fri leg

Efter en - i hvert fald for Milo - hård aften, mente vi, at hundene skulle have lov at strække ud og lege og være glade igen. Vi tog derfor en tur i Bernstorffparken. Det var en stor succes. Allerede på den store plæne, da vi kom ind, fik Bellis til at spurte rundt i cirkler om os. Herefter mødte vi alverdens hunde, for der var vist andre hundeejere, der mente at hundene skulle ud og røre sig efter en lang og sej aften.
Hundene legede og legede. Milo kastede sin kærlighed på en lille bichon havais, der vist snart kommer i løbetid, Bellis fandt en lille cavallierhvalp, som underkastede sig hende totalt, hvilket hun syntes var rigtig sjovt. Til sidst fandt de begge en kollega - en tollertæve - hun var sjov! De løb rundt alle 3 og hyggede sig herligt. Desværre blev tolleren hurtigt kaldt ind, så legen var slut.
Det var dejligt, at se at Bellis hilste på stor set alle hundene - uanset størrelse - med respekt og godt hundesprog, men ikke så utryg, som hun tidligere har været. Og så at se Milo slappe af og hygge sig...

Ingen kommentarer: