mandag, oktober 22, 2007

Den arme storebror

Hundene sover i vores soveværelse på hver sin side af sengen. Milo har en stor pude/madras med en dyne på og Bellis startede med en banankasse med en pude i. Hun er dog så glad for Milos seng og prøver altid at snuppe den fra ham, at vi investerede i en "fatboy" til hende og lagde en dyne over magen til Milos ovre i hendes side. Men prinsessen gider tilsyneladende ikke ligge på den, i hvert fald bruger hun stadig kassen, når hun altså ikke prøver at snuppe Milos seng.

I nat var Milo lige oppe og få en tår vand. Imens så Bellis sit snit til at snuppe hans seng - hvilket i øvrigt foregik den korteste vej, nemlig via VORES seng - tværs henover mit og Henriks hoved!!! Da Milo kom ind og så hvad hun havde lavet, gad han tilsyneladende ikke "diskutere" med hende, men gik i stedet over og tog HENDES seng! Og det var ikke dynen han tog, men hendes lille banankasse, som han lige med nød og næppe kunne krølle sig nok sammen til at være i. Her lå han så en times tid til halvanden, indtil Henrik skulle op og kunne lukke ham ned i stuen.

Det skal lige siges, at det ikke er normal procedure, at Milo bare resignerer - normalt prøver han at møve sig til en plads i sin seng eller beder hende forsvinde. Men den stakkels dreng er jo så god af sig... Vi er ikke i tvivl om, hvem der kommer til at bestemme af de to, når Bellis bliver lidt ældre.

PS. Billedet er et modelfoto, det var for mørkt i nat til at tage billeder ;o)

Ingen kommentarer: