onsdag, september 19, 2007

Alene hjemme

Bellis er blevet rigtig god til at være alene hjemme. Vi har droppet ideen med kravlegården - eller den er blevet modificeret lidt. Nu Milo og hende er blevet så glade for hinanden, mente vi, at det var synd at skille dem ad ved at sætte Bellis i kravlegård. Vi har derfor spærret halvdelen af stuen af med gitteret, så de kun har en sofa (at ødelægge) og ikke kan komme til ledninger, planter og andet ikke hvalpestærkt. Bellis kan ikke selv komme op i sofaen, så der har Milo endnu helle. Men de hygger sig meget sammen, leger og leger og leger...

I denne uge har de været alene en 4-5 timer helt og aldeles uden problemer. Nå ja, den ene dag havde de - helt sikkert Bellis - godt nok fået fat i en tepose, som hun tilsyneladende rigtig havde hygget sig med - teen var da ihvert fald spredt over det meste af stuen. Tilgengæld er der meget få tissetårer når vi kommer tilbage og vi har indtil videre været sparet for "prutter".
Bellis er endnu ikke helt renlig. Bedst som vi syntes det gik den rigtige vej, gik det den anden vej igen... nå, men det kommer jo nok, hun er trods alt kun 10 uger.

Alt i alt synes vi det går rigtig godt.

Ingen kommentarer: