torsdag, marts 31, 2011

Halsbånd - bvaaaard!

Mandag havde vi besøg af Garlic, en stor lækker og meget hvalpevenlig kooikerhan. Han bliver storebror til Klokkeblomst og de to har allerede fundet melodien. Vi startede med at tage Garlic med ud i haven sammen med Bellis og hvalpene, men Bellis er en rigtig løvemor overfor sine hvalpe, så Garlic havde INGEN eksistensberettigelse på matriklen, så hun blev taget ind igen og hvalpene måtte "klare sig selv".

Hvalpene var meget interesseret i at snakke med Garlic, men Garlic har en dårlig vane med at gø, når han mener der bør ske noget. Det mente han tilsyneladende, at der burde mens vi var haven. Hvalpene blev meget forskrækkede og fór ind i stuen. De kom dog hurtigt ud igen, for så at spurte ind igen næste gang Garlic gøede. Vi tog Garlic med ind i stuen i stedet. Her var han stille og hvalpene vimsede rundt om ham. Han tog det rigtig flot, forsøgte at gå lidt væk fra de små, men de fulgte bare efter ham. Vi lukkede alle ind undtagen Klokkeblomst, så de kunne lære hinanden lidt at kende. Klokkeblomst var fuldstændig forgabt i Garlic og fulgte ham over alt. Begejstringen var ikke helt gensidig, men Garlic tøede lidt op i løbet af aftenen. Man skulle tro Klokkeblomst vidste at besøget var til hende, for hun holdt sig lige vågen 2 timer mere end de andre, men SÅ væltede hun også. Desværre glemte vi, at tage billeder af besøget, undskyld!

Tirsdag gav vi alle hvalpene halsbånd på. Det var bestemt ikke noget de brød sig om, de kløede sig og kløede sig. Anemone teede sig som om hun var ved at dø, men alle overlevede. Sidst på eftermiddagen kom de en af gangen ud på vejen og gik lidt i snor. Nogen snuste mere end de gik, andre styrtede derud af. Enkelte var så heldige at "møde" en bil eller knallert - det var der ingen ben i.
Hvalpene er nu i haven hver morgen for at morgentisse/-prutte og flere gange i løbet af dagen. De er blevet gode til at holde sig helt til de kommer ud, men der sker naturligvis stadig mange uheld indendøre. I haven hygger de sig meget med agilityredskaberne, bolde og stigen og de spurter omkring. Der er godt nok kommet fart på dem.
Hertil morgen regnede det lidt, men det generede dem overhovedet ikke. Haveturen blev afkortet lidt og afsluttet med en frottering - hvilket overraskende nok passede dem rigtig godt. Planen var ellers at vi skulle have været en tur på stranden i dag, men vi synes ikke det var sjovt i regnvejr, så det er udsat til i morgen. Som "plaster på såret" har de i stedet fået deres halsbånd på igen - hvilket de stadig ikke bryder sig om!









Havetid er bare det sjoveste - der er også tid til et lille kys fra mor










De er ved at blive rigtig skrappe til vippen - og alt den friske luft trætter så dejligt










Halsbånd! Æv de er ækle at have på - Bassedrengen (1) og Anemone (4) har "stjålet" mors griseøre










Klokkeblomst (3) og Anemone (4) udvælger nyt legetøj - Anemone (4) forsvarer "sit" legetøj




Løvetands første gåtur med halsbånd


Anemones første gåtur



Bellis nyder virkelig at lege med sine hvalpe


Tre kommenden agilitystjerner?

Ingen kommentarer: