fredag, april 10, 2009

Peters fødselsdag











I dag har vist været en af Bellis' ynglingsdage. Vi været til Peters (Henriks nevø) fødselsdag og der har Bellis leget "agility" med Christine og Charlotte (niecer - 10 år). Da vi kom, havde de sat en "hestespringbane" op. Den blev lynhurtig lavet om til agilitybane til Bellis.
I starten var hun ikke helt med på, hvad hun skulle, men da hun først fandt ud af det (var det mon samtidig med at gufferne blev fundet frem???), var hverken hende eller pigerne til at stoppe igen. Pigerne var MEGET stolte, når de kunne få hende igennem en bane.
Senere blev banen udbygget til også at indeholde "slalom" og en "balance" i jordhøjde.
Vi har ikke helt styr på, hvor mange timers træning Bellis fik, men til sidst lykkedes det dog, at køre det lille pus en anelse træt. Bellis og Christine tog sig en hyggestund på græsset, hvem der hyggede sig mest, er svært at sige.
Milo er ikke til alt det hurlumhej med ungerne, så han hyggede sig på terrassen med de voksne - DYBT frustreret over, at han blev holdt i snor, så han ikke kunne komme ned og se på kaninerne. Pigerne var dog rigtig søde til at komme og give ham en guffer ind imellem, det lettede lidt på humøret.
Hjemme igen trængte Milo til at krudte lidt af og det siger Bellis jo ikke nej til, så de to hunde tog lige et par timer i haven, inden de begge gik i DYB DYB koma på sofaen...

Ingen kommentarer: