tirsdag, maj 13, 2008

Flot start på agilitykarrieren

Idag startede Bellis karriere som agilityhund. Jeg var noget spændt på, hvordan hun ville klare det og om det overhovedet er noget for hende, men hun elsker jo fuld fart fremad, så mon ikke?
Bellis søster Bianca er også på holdet. Som altid ville de to gerne fjolle, vi valgte derfor at have et par hunde imellem os, så de ikke stod lige ved siden af hinanden. Det hjalp, men de var stadig gode til at finde hinanden mellem de andre hunde.Men både Bellis og Bianca arbejdede godt. Vi lagde ud med vippen. Her viste Bellis, at det godt kan betale sig at være lillesøster til en ag-hund ;o) Hun har jo været med Milo, siden hun var 8 uger og har prøvet lidt en gang imellem, så da vi kom hen mod vippen, løb hun glad og selvsikker op på den. Problemet med hende bliver at få hende til at stå, mens vippen vipper, ellers drøner hun bare lige ud over den.
Næste forhindring var slalommen. Den var straks svære, så den må vi øve lidt hjemme i haven. Tror det bliver lidt nemmere der - uden snoren til at kludre sig ind.









Så var timen gået og vi fandt et sted, hvor Bellis og Bianca kunne race lidt af, inden vi skulle hjem og have noget mad.

Ingen kommentarer: