mandag, april 07, 2008

Havedag

I dag havde mor fri og da vi havde sendt far godt afsted, faldt vi alle 3 i søvn igen i soveværelset. Kl. 9 vågnede vi og så måtte vi jo op. Vi gik en god tur i det gode vejr og så var det hjem og spise morgenmad. Da vi var i Køge forleden købte vi rensdyrkød i stedet for okse/kalv og kanin, som de ellers har fået. DET kunne de godt nok IKKE lide! Føj, jeg kunne ligefrem se hvordan de led, når de smagte på det. Milo skyndte sig at få det ned, da han indså, at det ikke gav andet. Bellis var en rigtig lille finke at se på. Hun tog en lille bitte bid ud af skålen og ud på gulvet og så så hun meget lidende på mig og prøvede så igen. Hun lignede sådan en rigtig lille krukket teenager, der "fik kvalme" af at spise maden. Nå, men ned kom da det meste - men ikke uden indvendinger i form af lidende øjne.
Vejret var så dejligt, så efter at mor havde ordnet lidt småting indendørs, gik vi alle ud i haven og lavede lidt. Hundene legede mest med hinanden og Bellis drillede så også mor lidt i hendes havearbejde. Vi var vel ude en 4 timer.
Så fik vi besøg af et par, der gerne vil have en kooiker. Vi er "besøgsfamilie" for kooikerklubben. En familie man kan komme ud til og se kooikeren i dens vante miljø og snakke lidt om racen. Det var meget hyggeligt og hundene viste sig fra deres bedste side. De legede og kælede med gæsterne, men Bellis var glad, da vi besluttede os for at gå ind i stuen, for hun var nemlig blevet lidt træt af alt den friske luft. Hun gik i koma i armene hos far og nåede at få lidt søvn, inden hele familien kørte til agility med Milo. Her mødte Bellis igen Lucia og de to var ovre i pladsens kravlegård og lege og bagefter puttede de tæt sammen med far under hans jakke.
Endnu en dag hvor vi fik skovlen under dampbarnet ;0)

Ingen kommentarer: