søndag, marts 20, 2011

Havetur

Weekenden har budt på en del besøg - især af børn. Det har hvalpene taget i stiv arm - pote og set ud til at nyde, at blive nusset og leget med. De har skyndt sig, at tage en skraber i mellem besøgene og så været klar igen. Her til morgen sov de dog lidt længere (til kl. 6) end normalt (kl. 5), så måske fik vi alligevel skovlen under dem i går.
Eftermiddagen i dag var "besøgsfri" og vejret var super, så vi valgte at tage hvalpene med uden for og se den store grønne verden. Vi bar dem ud i "teltet" (stofbur) for at kunne iagttage hvem der først kom ud, om nogen tøvede eller hvordan. De studerede kort græsset og kastede sig så over mors patter! Men Bellis synes bestemt ikke de skulle spise nu, så hun prøvede i hærdigt, at ryste dem af og få dem ud og lege. Da de først fandt ud af hvad hele showet gik ud på, hyggede de sig rigtig meget. Bellis blev helt kåd af at have dem med ude og spurtede rundt, hoppede op og ned og var bare SÅ glad. Hvalpene løb rundt, sloges, bed i pinde og blade og et par enkelte var så dygtige at besørge udenfor - de blev naturligvis rost til skyerne ;o) Alle hvalpe bevægede sig fint rundt alene på hele plænen, men synes nu alligevel det var rigtig hyggeligt, når de mødte Henriks eller mine ben.
Det var ellers meningen at Milo skulle blive inde i huset, mens hvalpene var ude, men han blev så ked af endnu engang at være "holdt uden for", at vi forbarmede os over ham og lukkede ham på terrassen. Herfra fulgte han så MEGET interesseret (og let pivende til Tulipans store fortvivlelse) med i hvalpenes leg og lignede allermest en der rigtig gerne ville deltage.
Hele seancen gav os endnu et rigtig godt billede af hvalpenes temperament - og der var ikke nogen større overraskelser.















Hvalpene myldre ud - og finder patterne
 










Viol (Bassepigen) er dygtiiiiiiiig - Lupin overvejer situationen











Anemone og Tulipan ved vintergækkerne - Klokkeblomst i den store verden











Tulipan og Anemone hygger lidt i teltet - Klokkeblomst og Løvetand (Bassedrengen) har fundet Henriks ben











Lille Lupin tæver Løvetand (Bassedrengen) - Tulipan og Anemone har fundet en lille pind

1 kommentar:

Gitte Hansen sagde ...

Det var rigtig spændende at se de første skridt ud i den store verden.